JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH GLUMACA UHVAĆEN SA 16 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM! Uslikali ga na ulici kada su radili OVO
Foto: Printscreen

uhvaćeni

JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH GLUMACA UHVAĆEN SA 16 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM! Uslikali ga na ulici kada su radili OVO

Sve se desilo u Los Anđelesu

Objavljeno:

Holivudski par Ben Aflek i Ana de Armas uhvaćeni su zajedno ispred kuće glumca u Los Anđelesu, kako razmenjuju nežnost ne obraćajući pažnju na prolaznike.

Holivudski glumac Ben Aflek i španska glumica poreklom sa Kube Ana de Armas fotografisani su kako se ljube na ulicama Los Anđelesa, dok svetski mediji bruje o njihovoj romansi koja je trenutno jedna od najintrigantnijih.

foto: Printscreen

- Izgleda da njihova romansa postaje sve snažnija iz dana u dan - tvrde njihovi prijatelji.

Oni su fotografisani dok su izlazili iz Benove vile u Los Anđelesu i krenuli da šetaju ljubimca.

Smejali su se i grlili, a onda su zastali i strasno se poljubili, što su zabeležili iskusni fotoreporteri. Međutim, čim su slike ugledale svetlost dana, mnogi su počeli da se čude Aninim papučama u hladno vreme, dok oboje nose jakne, a Aflek zatvorene cipele.

Oni su nerazdvojni već nedeljama, a nedavno su se vratili kući sa putovanja, gde su bili na proputovanju na njenoj rodnoj Kubi i na Kostarici. Ana je postala jedna od najtraženijih glumica nakon što je tumačila jednu od glavnih uloga u filmu “Knives out” i postala nova Bondova devojka u predstojećem filmu “No time to Die” sa Danijelom Krejgom.

foto: Printscreen

- Ben i Ana su se momentalno povezali čim su se upoznali. Tek su kročili u vezu, ali im je oboma zabavno i veoma interesantno – dodao je izvor.

Ben Aflek je pre Ane bio u braku sa glumicom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece, dve ćerke Violetu i Serafinu i sina Semjuela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.