Frodo otvoreno o pedofiliji: U Holivudu te doživljavaju kao plen! (FOTO)
Foto: AP

PROGOVORIO O SVEMU!

Frodo otvoreno o pedofiliji: U Holivudu te doživljavaju kao plen! (FOTO)

Glumac Elajdža Vud je u intervjuu za britanski Sunday Times progovorio o mračnoj strani Holivuda
Objavljeno:

Elajdža Vud (35) je svoju prvu filmsku ulogu dobio kada mu je bilo samo osam godina. Svoju nevinost je, kaže, zadržao zahvaljujući njegovoj majci koja mu nije dopuštala da se kreće u 'zvezdanim' krugovima. Većina dečijih zvezda nije bila te sreće. Samo da joj se život ne pretvori u sapunicu: Eva Longorija se udala za tvorca latino serija! (FOTO)

i zbog toga te doživljavaju kao plen - kazao je glumac, najpoznatiji po ulozi Hobita Froda u trilogiji "Gospodar prstenova" Vud je uporedio stanje u Holivudu s otkrićem gnusnih zločina BBC-jevog voditelja Džimija Sevila, koji je za šest decenija počinio najmanje 214 seksualnih prestupa. Žrtve su mu najčešće bila deca ga put ponekad odvede na mesta gde shvati da se to još dešava.
- Sve je organizovano. U industriji postoji mnogo zmija koja će sve uraditi za svoju korist. Ono što me najviše užasava je činjenica ' koja štiti decu u filmskoj industriji, kaže da Holivud trenutno krije oko 100 aktivnih pedofila i da uskoro sledi cunami optužbi, piše Telegraph. 24sata

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.