ALO GDE ŽIVIŠ TI? NEMOJ NI DA SE VRAĆAŠ IZ TE PUSTINJE! Oskarovac na METI NAPADA jer nije znao ništa o PANDEMIJI!
Foto: Printscreen Instagram

KORONAVIRUS

ALO GDE ŽIVIŠ TI? NEMOJ NI DA SE VRAĆAŠ IZ TE PUSTINJE! Oskarovac na METI NAPADA jer nije znao ništa o PANDEMIJI!

Iako su njegove objave na društvenim mrežama redovne, američki glumac Džered Leto poslednjih 12 dana bio je u svojevrsnoj izolaciji, daleko od medija i vesti, pa tvrdi kako "nije imao pojma za pandemiju koronavirusa" koja je ozbiljno ugrozila ceo svet.

Objavljeno:

Naime, 48-godišnji oskarovac i muzičar proveo je nešto manje od dve nedelje u pustinji, gde se posvetio tzv. tihoj meditaciji, a po povratku u civilizaciju dočekao ga je, kaže, pravi šok.

- Bili smo potpuno izolovani, bez telefona, bez uobičajene komunikacije... Nismo imali pojma šta se događa izvan našeg smeštaja... I onda dođem u ovaj potpuno i zauvek promenjen svet... Wow!

Nadam se da ste svi dobro. Šaljem vam pozitivnu energiju, ostanite kod kuće i budite na sigurnom - napisao je Džered na Instagramu čim se dočepao telefona..

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Milioni glumčevih pratioca na Twitteru nisu ni znali da je njihov idol u meditativnoj izolaciji u pustinji, pogotovo jer je Leto očigledno unapred programirao sve svoje objave na društvenim mrežama.

No sudeći po komentarima, mnogi ipak nisu poverovali u Džeredovu pomalo bizarnu priču.

- Daj, čoveče, drama s koronavirusom traje već nedeljama, mesecima, na kojoj planeti ti živiš?! Ma ne moraš se ni vraćati iz te pustinje! - poručili su mu neki.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.