BIVŠA SRPSKA SNAJKA ADRIANA LIMA OGLASILA SE POVODOM KORONAVIRUSA! Usledio je potresni komentar ITALIJANKE
Foto: Reuters Danny Moloshok

ČUVAJTE VOLJENE

BIVŠA SRPSKA SNAJKA ADRIANA LIMA OGLASILA SE POVODOM KORONAVIRUSA! Usledio je potresni komentar ITALIJANKE

Bivša supruga srpskog proslavljenog košarkaša Adrijana Lima se oglasila povodom novonastale situacije oko korona kirusa i uputila reči podrške celom svetu.

Objavljeno:

- U svetu počinje neka ozbiljna kriza u zdravlju, a samim tim i ekonomiji ... Brinemo zbog toliko površnih stvari, a zaboravljamo da je zdravlje najvažnije. U ovo teško vreme ne gubimo nadu. Ponizno tražim od vas da meditirate u ljubav, jedinstvo, zdravlje. Zajedno ćemo pobediti - napisala je Lima ispod fotografije sa porukom.

Ubrzo je ispod njene objave usledio komentar njenog fana iz Italije.

- Budite svake sekunde sa onima koje volite. Ja sam Italijanka i svakog dana smo zatvoreni, ne možemo da vidimo dečka /devojku, porodicu i prijatelje. I to će biti sve do 3. aprila (minumum ...). Teško je kod kuće jer ne izlazimo, ali je još gore u našim bolnicama ... molim vas, ne potcenjujte problem kao što smo mi to činili na početku ... prevencija je ključna ... uzmite Kinu i Italiju za primere i nemojte pravite iste greške. Pričam svim srcem - napisala je ispod objave, na šta joj je manekenka uzvratila emotikonima srca i napisala:

- Šaljem ljubav i snagu za tebe, tvoje prijatelje i porodicu. Zapamtite da niste sami.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.