ČUVENI MUZIČAR UMRO OD KORONAVIRUSA: Svet se oprašta od Marsela Peralte! (VIDEO)
Foto: Printscreen

VELIKA ŽALOST

ČUVENI MUZIČAR UMRO OD KORONAVIRUSA: Svet se oprašta od Marsela Peralte! (VIDEO)

Marselo Peralta je uzbolnicu primljen prošlog četvrtka, na njegov rođendan, a tada su doktori otkrili da je zaražen koronavirusom.

Objavljeno:

Argentinski saksofonista Marselo Peralta (59) umro je danas od posledica koronavirusa u španskom gradu Madridu nakon što je hospitalizovan zbog navodne upale pluća.

Marselo Peralta je u bolnicu primljen prošlog četvrtka, na njegov rođendan, a tada su doktori otkrili da je zaražen koronavirusom.

- Žao mi je što moram da saopštim da je Marselo Peralta preminuo, bio mi je prijatelj skoro celog života, bio je izvrstan muzičar i divna osoba. Imao sam tu privilegiju da ga poznajem, voleo sam ga i divio sam mu se - objavio je Giljermo Bazola, gitarista, na svom fejsbuk profilu i dodao:

foto: Printscreen

- Marselo je bio jedan od mojih najbližih i najstarijih prijatelja. Upoznali smo se davne 1982. godine, uvek ću se sećati naše muzike, radosti i zabave koje smo zajedno imali. Sve se desilo iznenada i znam da je ovo šokantna vest, ja sam slomljen ali osećam obavezu da prenesem vest zbog zdravstvene opasnosti koja je svuda u svetu i u Madridu - zaključio je gitarista.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.