ZBOG KORONA VIRUSA EVROVIZIJA SE OTKAZUJE? Postoji još JEDNA OPCIJA koja je ŠOKIRALA LJUDE ŠIROM EVROPE
Foto: Printscreen

auuu

ZBOG KORONA VIRUSA EVROVIZIJA SE OTKAZUJE? Postoji još JEDNA OPCIJA koja je ŠOKIRALA LJUDE ŠIROM EVROPE

Portparol holandske televizije NPO rekao je da će organizatori poslušati savete medicinskih vlasti

Objavljeno:

Koorganizator ovogodišnje Evrovizije, koja bi trebalo da se održi od 12. do 14. maja u Holandiji, saopštio je da se zbog epidemije koronavirusa razmatraju opcije o načinu na koji će muzičko takmičenje biti organizovano.

Portparol holandske televizije NPO rekao je da će organizatori poslušati savete medicinskih vlasti kada budu odlučivali o formi događaja, preneo je Rojters.

foto: Printscreen

Zdravstvene vlasti objavile su da je 86-ogodišnji muškarac zaražen koronavirusom umro u petak u Roterdamu, što je prva žrtva epidemije koja je krenula iz Kine i proširila se na 85 zemalja.

Nisu želeli da otkriju koje su alternative razmatrane osim da su brojni scenariji u igri. Taj popularni muzički događaj privući će u Roterdam hiljade turista i delegacije iz svake zemlje koja nastupa na Evroviziji.

foto: Emilija Jovanović

Hiljade fanova već je kupilo ulaznice, rezervisali su letove i smeštaj, a kako piše britanski Metro, jedan od mogućih scenarija bi bila da izvođač svake zemlje nastupi u svojoj zemlji, a sve bi se prenosilo putem video linka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.