UHAPŠEN MUŽ POPULARNE PEVAČICE: OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Internet GORI zbog SKANDALA
Foto: Printscreen

auuuu

UHAPŠEN MUŽ POPULARNE PEVAČICE: OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Internet GORI zbog SKANDALA

Svet je ostao u šoku nakon hapšenja...

Objavljeno:

Muž pevačice Niki Minaž, Kenet Peti (41), u sredu je bio u saveznom pritvoru, a strani mediji navode da se sam predao policiji nakon što je protiv njega podneta tužba na državnom nivou.

Kenet Peti se preselio u Kaliforniju u julu 2019. godine , ali kada ga je policija zaustavila u novembru 2019. godine on još uvek nije bio registrovan kao seksualni prestupnik.

15. novembra policajac ga je zaustavio i utvrdio da je Peti registrovani seksualni prestupnik u državi Njujork, ali da se nikada nije registrovao u Kaliforniji kao što zakon nalaže, iako se u Kaliforniju preselio četiri meseca ranije.

Izgleda da se nakon te opomene i dalje nije registrovao, jer sada federalci rade na njegovom slučaju. Grad Los Anđeles ga tereti za to što se nije registrovao kao seksualni prestupnik.

Uhapšen je i pušten uz kauciju od 20.000 dolara, a sada je optužen i na saveznom nivou za istu stvar.

Kenet je 1995. godine osuđen za pokušaj silovanja prvog stepena. Zbog zločina je odslužio skoro četiri godine u zatvoru u Njujorku i morao je da se registruje kao seksualni prestupnik, ali to nije uradio u Kaliforniji.

Ako ga osude po saveznoj optužbi, Kenet može da dobije do deset godina zatvora.

Peti se pojavio na sudu i rekao da nije kriv.

Tužioci su tražili da se Peti stavi u kućni pritvor, ali je njegov advokat uložio prigovor i umesto toga on će nositi lokator preko kog će ga pratiti. Imaće i policijski čas.

My beautiful country ????

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Peti će biti pod konstantnim nadzorom i već je predao svoj pasoš. Njegovo kretanje će biti ograničeno samo na Južnu Kaliforniju.

On neće smeti da koristi nikakvu vrstu droge, čak ni marihuanu iz legalnih ambulanti u Los Anđelesu. Novo saslušanje je zakazano za 23. mart.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.