CEO SVET PRIČA O PRSTU NA STOPALU KAJLI DŽENER! Šta se to desilo??? (FOTO)
Foto: printscreen

jeziv je

CEO SVET PRIČA O PRSTU NA STOPALU KAJLI DŽENER! Šta se to desilo??? (FOTO)

Najmlađa milijarderka na svetu sa svojim pratiteljima na Instagramu podelila je fotografiju svojih stopala. Možda ne bi to bilo toliko neobično, da se na fotografiji ne vidi kako joj je srednji prst puno manji od ostalih

Objavljeno: 08:18h

Najmlađa milijarderka na svetu i realiti zvijezda Kylie Jenner (22) na društvenim mrežama često deli provokativne fotografije, potom fotografije s putovanja, svoje odjevne kombinacije... Međutim, nije uvek sve savršeno kakvim u većini slučajeva nastoji pokazati.

Kylie je sada sa svojim pratiteljima na Instagramu podelila fotografiju svojih stopala. Možda ne bi to bilo toliko neobično, da se na fotografiji ne vidi kako joj je srednji prst puno manji od ostalih. Kyle govori kako joj je prst puknuo, a njeni pratitelji joj se rugaju.

Kako bi 'obranila' svoja stopala, Kylie je objavila i stopala svoje sestre Kendall (24), koja ima jedan prst znatno duži od drugih. Na društvenim su joj mrežama mnogi to zamerili, govoreći kako brani sebe dok zasenjuje sestru.

foto: printscreen

Pratitelji su nedavno i pokrenuli raspravu o njenim grudima, kada su na poslednjim objavljenim fotografijama uočili kako su joj znatno veće nego prije. Međutim, ona i dalje ne priznaje da je stavila implantante, tako da sve ostaje na nagađanju.

'Izgleda prekrasno', ali ne može reći da nije stavila implantante', 'Čudo što sve plastična hirurgija i šminka mogu napraviti' - neki su od komentara ispod fotografija koje je objavila.

Međutim, hirurzi smatraju kako je imala nekoliko kirurških prepravaka, uključujući operaciju nosa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.