Napokon! 3 bambija onome ko pogodi šta se dešava Majklu u nastavku serije Bekstvo iz zatvora! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ Prison Break

posle 7 godina

Napokon! 3 bambija onome ko pogodi šta se dešava Majklu u nastavku serije Bekstvo iz zatvora! (VIDEO)

Mnoga pitanja iz ranijih sezona serije su ostala bez odgovora, ali ćemo uskoro saznati šta se desilo sa Majklom Skofildom i ostatkom ekipe
Objavljeno:

Prošlo je skoro 7 godina kako smo imali priliku da gledamo Majkla Skofilda i ekipu iz serije "Bekstvo iz zatvora". Sada imamo priliku da ih vidimo ponovo, i to u nastavku ove legendarne serije. Sprema se za nove poduhvate: Anđelina prelazi u politiku! Za početak, poznato je da je Majkl Skofild živ samo što mu je potrebna pomoć da pobegne iz zatvora. Šmele na tatu: Bekamov sin smuvao poznatu glumicu! Ne zna se ko je lepši (FOTO) Majklove namere njegovom bratu Linkolnu (Dominik Pursel) prenosi bivši zatvorenik Teodor Ti Beg Begvel (Robert Niper).

foto: Printscreen/ YouTube/ Prison Break
Mnoga pitanja iz ranijih sezona ostala su bez odgovora, a odgovore na njih trebalo bi da dobijemo ove jeseni na televiziji Foks. Serija je počela da se emituje 2005. i pratila je priču Skofilda, koji završava u zatvoru s namerom da iz njega izbavi svog brata Linkolna. Serija je trajala četiri sezone i okončana televizijskim filmom “The Final Break” koji je izašao 2009. godine.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.