VOLJENA GLUMICA U EMISIJI OBJAVILA TUŽNU VEST! BOLUJE OD KANCERA, BORBA JE BILA UZALUD: Rak se vratio!
Foto: printscreen

u najboljim godinama bolest je savladala

VOLJENA GLUMICA U EMISIJI OBJAVILA TUŽNU VEST! BOLUJE OD KANCERA, BORBA JE BILA UZALUD: Rak se vratio!

Šenon ima 48 godina i već dugo se bori, jednom je pobedila ali kancer se vratio

Objavljeno: 22:45h

Šenon Doerti (48) bori se sa tumorom u 4. fazi, uz podršku svojih najmilijih. Zvezda serije "Beverli Hills 90210" otvoreno govori o tome kako je nekoliko njenih prijatelja uz nju, podržavajući je da vodi zdrav život tokom borbe s rakom.

- Nakon godinu dana borbe s rakom koji se vraća i drugim stresovima, ponovo se vraćam na to - napisala je 48-godišnja glumica.

- Brinem se o sebi i svakodnevno se hrabrim. Nije uvek lako. Imam dana kada sam depresivna ili sam jednostavno lenja. Ali, guram uz pomoć prijatelja.

Šenon je spomenula svoju prijateljicu An-Mari Kortrajt i navela kako je ona bila neumoljiva u odluci da je odvede ne planinarenje i nauči je novim načinima kuvanja, "što je nahranilo moju dušu kao i moj stomak, ali na vrlo zdrav način.“

- Ona je zajedno sa @cheforen @maliburadkitchen učinila kuvanje zdravim, zabavnim i održivim - rekla je Doerti dodajući da je poznata trenerka fitnesa Kijara Stouke juče došla kod nje da je "razbije."

- Bila je ovo produktivna, sjajna sedmica - napisala je Doerti.

- Osećam se bolje. Moja koža je živa, kao i ja.

Na svoj instagram nalog glumica je dodala selfi sa Stouksovom i Kortrajtovom, a objavila je i fotografije nekih zdravih obroka koje joj je Kortrajtova preporučila.

U februaru je Doerti otkrila da joj se rak dojke vratio, nakon što je 2017. ušao u remisiju.

- Pitanje je dana kada će mi reći da sam u 4. fazi. Dakle, rak se vratio i zato sam ovde - rekla je Doerti u emisiji "Good Morning America".

- Mislim da to još nisam obradila. To je gorka pilula koju je teško progutati iz mnogo razloga.

Zvezda serije "Čari" izjavila je narednog dana u intervjuu za ABC da je prestala da objavljuje na društvenim medijima toliko često jer ne želi „da bude neprijatna“.

- Želim pozitivno, želim da budem svetionik drugim ljudima - ili barem neko sa kim ljudi mogu iskreno da porazgovaraju o tome koliko im teško - rekla je ona i dodala da želi da bude "otvorena i iskrena u vezi s tim".

Glumica se ranije zahvalila svojim fanovima na Instagramu na "ljubavi, molitvi i podršci", kao i na priznanju da se "bori".

- Ovo je neobično vreme i ne stojim čvrsto na svojim nogama. Reći da sam pod stresom je potcenjivanje. Reći da se borim je blago - napisala je i dodala da traži svoju „unutrašnju snagu“.

- Ali ... verujem da ću je naći - rekla je.

- Kopaću duboko po sebi da pronađem snagu koja mi je potrebna da se suočim sa svim tim. Molim se da sve to učinim dostojanstveno i graciozno. Imam toliko toga da kažem. Toliko toga da podelim. Hoću. Za sada... Molim vas, znajte koliko mi svi pomažete da se podignem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.