GLUMICA NAKON ŠTO JU JE PIT-BUL IZUJEDAO DONELA ŠOKANTNU ODLUKU! Evo šta je s rukom i šta će BITI SA PSOM!
Foto: Printscreen

auh

GLUMICA NAKON ŠTO JU JE PIT-BUL IZUJEDAO DONELA ŠOKANTNU ODLUKU! Evo šta je s rukom i šta će BITI SA PSOM!

Glumica koja je zadobila stravične povrede sada poklanja svoje mladunče pit-bula.

Objavljeno: 17:56h

Glumica Heder Elizabet Parkherst završila je u bolnici nakon što su je ljubimci, psi rase pit-bul, zamalo rastrgli!

Heder je "Plejbojeva" zečica, poznata i po ulogama u serijama "Married with children", "NYPD Blue", kao i filmu "Policajac sa Beverli hilsa 3".

Glumica je u stanu u Los Anđelesu držala dva pit-bula, mazila je mlađeg kada je stariji postao ljubomoran i kidisao. Psi su se sukobili, a glumica je zadobila stravične povrede kada je pokušala golim rukama da ih razdvoji.

Heder je, prenosi "TMZ", zadobila teške povrede ruke, među kojima su prelomi kostiju, prekidi ligamenata i duboke posekotine. Operisana je i u ruku su joj ugrađene šine.

foto: Printscreen

"Biće joj potrebno najmanje godinu dana oporavka, ali ne odustaje od svojih pasa. Veliki je borac za njihova prava i voli životinje i sigurno se neće odreći svojih pasa", rekao je njen partner Mark Nejson.

Sada "TMZ" prenosi da ipak hoće, ali iz potpuno drugog razloga - mlađi pas, devetomesečni Šorti, stalno laje a oni žive u stambenoj zgradi.

"Iako su hteli da zadrže oba psa, mlađeg će morati da poklone. Već su u kontaktu sa organizacijama koje razumeju da Šorti nije nasilan, i da je samo potrebno da bude dobro dresiran pre nego što nađe novi dom", rekao je izvor blizak paru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.