ZAUSTAVILI SLUČAJNU PROLAZNICU I OSTALI ŠOKIRANI NJENIM GLASOM: Ova žena peva NAJLEPŠE NA SVETU i treba joj POMOĆ!
Foto: printscreen

pitali je da zapeva pa popadali zbog ovog čuda od žene

ZAUSTAVILI SLUČAJNU PROLAZNICU I OSTALI ŠOKIRANI NJENIM GLASOM: Ova žena peva NAJLEPŠE NA SVETU i treba joj POMOĆ!

GaGa mora videti ovaj nastup i mora naći ovu ženu jer, ono, itekako zna pevati, pisali su komentatore na društvenim mrežama dok još nisu znali da se saznalo za njen identitet

Objavljeno: 14:52h

Britanac Kevin Freshwater hodao je Londonom i zaustavljao ljude na ulici. Od njih je tražio da dovrše stihove. Neki su ga odbili, opsovali jer nemaju vremena baviti se 'glupostima', neki su dovršili stihove i zapevali, a onda je naleteo na Charlotte Awbery (30), koja je automatski postala senzacija.

Otevala je pesmu 'Shallow' koju u filmu 'Zvezda je rođena' izvode Lady GaGa (33) i Bradley Cooper (45).

Ostavila je autora snimke u šoku jer je pogodila svaki ton. Video je u jedan dan na Twitteru skupio 24 miliona pregleda.

foto: printscreen

Ipak, ovo nije prvi put da se čuje za Charlotte. Slučajna prolaznica je zapravo pevačica i često je na Instagramu delila videe u kojima je pevala poznate hitove. Već je za Awbery čuo dio javnosti kad je objavila kako peva 'Over the Rainbow' Judy Garland, 'Chandelier' Sie, 'Purple Rain' Princa...

#princecover #purplerain #live swipe right

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

- GaGa mora videti ovu izvedbu i moramo naći ovu ženu jer, ono, itekako zna pevati - pisali su komentatori na društvenim mrežama dok još nisu znali da se saznalo za njen identitet.

Charlotte inače peva na svadbama, a pratitelji se nadaju kako će sada postati slavna, da će dobiti svoje pesme s kojima će nas sve očarati.

- Treba joj pomoći u izgradnji karijere. Pa vidite kako se brzo proširio video, tako bi se proširila i njena pesma. Čudo je - pisali su.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.