KAKVA TRANSFORMACIJA! Nikad nećete pogoditi KO JE OVO, a svi smo je OBOŽAVALI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

NEVEROVATNA PROMENA

KAKVA TRANSFORMACIJA! Nikad nećete pogoditi KO JE OVO, a svi smo je OBOŽAVALI! (VIDEO)

Postala je ozbiljna ribetina

Objavljeno:

Sećate li se ruske grupe t.A.T.u koje su sada već davne 2002. pokorile svet velikim hitom "All the Things She Said"? Ove dve dame deklarisale su se kao lezbijke, a bile su prvi takav par na sceni.

foto: Profimedia

One su bile i predstavnice Rusije na Evroviziji, kada su zauzele treću poziciju, a publiku su na nastupima redovno intirigirale poljupcima i maženjem...

foto: Profimedia

Članice benda Lena Katina i Julija Volkova su nekoliko godina kasnije priznale da je sve bio dobro osmišljen marketinški potez, i da su obe zapravo heteroseksualne orijentacije.

No, danas više nisu u kontaktu, a crnokosa Julija je nekadašnjoj koleginici zamerila što joj se nijednom nije javila dok je ova vodila opaku bitku sa rakom štitne žlezde. Ona je istakla da je lekarska greška tokom operacije ostavila trajne posledice na njene glasne žice, što ju je onemogućilo da se bavi pevanjem.

?

A post shared by Julia Volkova | Юля Волкова (@official_juliavolkova) on

I njen ljubavni život bio je veoma buran i često nesrećan... Ona je 2004. rodila ćerkicu Viktoriju oženjenom čoveku, od kog se ubrzo i razišla. Nakon toga viđala sa još nekoliko bogatih i slavnih Rusa, a bila je i u braku sa biznismenom Parvizom Jasinovim, sa kojim ima i sina Samira.

U jednoj emisiji izjavila je da ne bi imala problem da joj ćerka prizna da je lezbijka, ali da bi joj veoma zasmetalo da se ispostavi da joj je sin homoseksualac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.