OVO JE ZAISTA STRAŠNO! Dadilja SILOVALA 13-godišnju ćerku POZNATE GLUMICE, njena izjava LEDI KRV U ŽILAMA
Foto: Printscreen

BURAN ŽIVOT NAJPOZNATIJE GLUMICE

OVO JE ZAISTA STRAŠNO! Dadilja SILOVALA 13-godišnju ćerku POZNATE GLUMICE, njena izjava LEDI KRV U ŽILAMA

Užasno svedočenje o divi svetske slave!

Objavljeno:

Filmska diva 1901. godine posle svetskog i uspeha „Plavog anđela“ 1929. otišla je sa rediteljem Jozefom fon Šternbergom u Ameriku, i sledećih 40 godina ostvarila ogroman broj sjajnih uloga kobnih i zagonetnih junakinja, od „Šangaj ekspresa“ do Langovog vesterna „Ranč prokletih“.

Njena verzija šlagera „Lili Marlen“ - dugačke noge, izazovan pogled kroz trpavice i otpor Hitleru - zaokružila je mit o njoj.

Marlen Ditrih je bila holivudska ikona, biseksualna lepotica čiji su stil i neodoljivi seksepil ostavili dubok trag. Ali, prema rečima njenog unuka Dejvida Rive, ona je bila i okrutna žena, koja nije učinila ništa da zaštiti ćerku od seksualnih napada dadilje lezbijke.

foto: Wikipedia

“Bila je hladna i bezosećajna. Nije bila baka kako je obično zamišljamo”, rekao je svojevremeno Riva za “Mejl on sandej” povodom organizovanja aukcije privatnih stvari poznate glumice i pevačice.

On otkriva da je zvezda filmova “Plavi anđeo” i “Nirnberški proces” bila je alkoholičarka koja je patila od bulimije i koja je tokom 52 godine braka varala supruga Rudija Zibera i sa muškarcima i sa ženama.

Među njenim ljubavnicima su bili Džon Vejn, Kirk Daglas, Frenk Sinatra, ali i Greta Garbo i Edit Pjaf.

“Spavala je sa svakim ko bi joj se učinio privlačnim. Ali nije joj bila važna fizička strana seksa. Za nju je intimnost značila moć”, kaže Riva.

foto: Profimedia

Jedne noći baka je sva van sebe pozvala ćerku, koja je odjurila do nje. Marlena ju je uvela u spavaću sobu. Krevet je bio rasturen i umazan šminkom.

“Provela je noć je sa Julom Brinerom, koji je igrao u filmu "Kralj i ja". Morala je da se pohvali svojim najnovijim trofejom", seća se unuk slavne Marlene.

Dejvidova majka Marija, bila je jedino dete Marlene Ditrih. Napisala je njenu biografiju u kojoj je otkrila da ju je majka oslovljavala sa “Dete” i da prema njoj nikada nije pokazivala majčinsku ljubav.

foto: Profimedia

Ditrihova je unajmila dadilju lezbijku koja je silovala Mariju kada je imala 13 godina. Kada ju je ćerka kasnije suočila sa tom činjenicom, zlurado joj je odgovorila:

“Pa dobro, valjda si to prevazišla u međuvremenu? Nisi umrla. Suoči se s tim.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.