OVO SU SVE TAJNE SA DODELE OSKARA! Kada vidite šta su poznati radili NEĆE VAM BITI DOBRO, a najveći ŠOK JE BRED PIT
Foto: AP / Danny Moloshok

šou iza kamera

OVO SU SVE TAJNE SA DODELE OSKARA! Kada vidite šta su poznati radili NEĆE VAM BITI DOBRO, a najveći ŠOK JE BRED PIT

Glumica Rebel Wilson sve je učinila ljubomornima kada je objavila fotografiju s glumcem Bradom Pittom.

Objavljeno:

Dodela Oskara jedan je od najglamuroznijih događaja u životu slavnih osoba, stoga ne čudi da su se mnoge zvezde pre i za vreme ceremonije ulogovale na svoj Instagram profil i s pratiocima podelile fotografije najboljih trenutaka.

Glumac Timothée Chalamet objavio je fotografiju na kojoj sedi na podu sobe u jednostavnoj odevnoj kombinaciji. Chalamet, koji je uz glumicu Natalie Portman prezentovao jednu od nagrada na Oskaru, upitao je svoje pratioce ko sve namerava gledati.

who’s going to watch tonight ? ☺️

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

Reper Eminem, čiji je nastup na Oskaru postao viralni hit, objavio je fotografiju s Eltonom Johnom. Eltonov film Rocketman osvojio je Oscara za najbolju filmsku pesmu.

"Imao sam priliku videti svog Eltona večeras na Oskaru. Čestitam na nagradi!, Sir", napisao je Eminem uz fotografiju.

Glumica America Ferrera odevnom kombinacijom odala je počast zemlji Honduras odakle je poreklom. Ferrera je podelila fotografiju u crvenoj haljini s potpisom Alberte Ferretti i sa zlatnim ukrasom na glavi, a na kojoj je vidljiv i njen trudnički stomak. Glumica se objavom oprostila od lika Astrid kojoj je dala svoj glas u animiranom filmu "Kako izdresirati zmaja?".

Autorka tekstova za pesmu Diane Warren za Oscara je nominovana ukupno 11 puta, ali nijednom ga nije osvojila. Warren je pre dodele na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz svoje limuzine na kojoj se dobro zabavlja.

On our way to the Oscars!!!!!!??

A post shared by Diane Warren (@warren_diane) on

Glumac Josh Gad, koji je u crtanom Frozen dao glas snešku Olafu, objavio je fotografiju sa suprugom tokom priprema za ceremoniju.

"Nismo sigurni idemo li na Oskara ili na James Bond zabavu pod maskama", napisao je u objavi.

Voditeljka Giuliana Rancic podelila je s pratiocima fotografiju svojih priprema za Oskara na kojoj je prepuštena veštim rukama make-up stručnjacima. Giuliana se 2007. godine udala za preduzetnika Billa Rancica hrvatsko-irskog porekla.

Glumica Rebel Wilson sve je učinila ljubomornima kada je objavila fotografiju s glumcem Bradom Pittom.

Told ya x ?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Da Lee’s Are In Da House.???

A post shared by Spike Lee (@officialspikelee) on

Glumica Margot Robbie, koja je nominovana za sporednu ulogu u filmu Bombshell, takođe je objavila fotografiju sa suprugom Tomom Ackerleyjem. Zaljubljeni par uskladio se u crno-beloj odevnoj kombinaciji.

OSCARS ✨

A post shared by @ margotrobbie on

Pojedine zvezde prisetile su se prošlih dodjela Oskara. Glumac Jacom Tremblay objavio je video s Oscara iz 2016. godine, kada je "upoznao" dvojicu droida iz Ratova zvezda. Tada je imao samo devet godina.

Glumica Gemma Chan prisetila se prošlogodišnje dodele kada se pojavila u roze Valentino haljini s ogromnim džepovima u koje su mogle stati velike kutije sa keksom.

"Ne zaboravite grickalice", napisala je uz video i nasmejala obožavatelje.

Happy #Oscars day. Don't forget snacks.

A post shared by Gemma Chan (@gemma_chan) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.