Mrzim Enrikea Iglesijasa, ali sam vodio devojku na cert: Moja blagoteleća faca nije mogla da joj zaustavi suze... (FOTO) (VIDEO)

ZA SVA VREMENA

Mrzim Enrikea Iglesijasa, ali sam vodio devojku na cert: Moja blagoteleća faca nije mogla da joj zaustavi suze... (FOTO) (VIDEO)

Krio sam od devojke da ću je voditi.. Ćutao sam danima o tome... A ortaci mi nisu verovali, pitali su: Je l' ti nju toliko voliš ili nešto nije u redu s tobom?Enrikea ne podnosim, nju volim, a u ono što nam se desilo na certu - nisam ni sam mogao da poverujem
Objavljeno: 22:41h

Ćutao sam danima o tome... a šta sve nisam preživeo dok sam svojoj devojci, ćutao o informaciji da ide na koncert jednog od omiljenih pevača. Šta sve čovek neće uraditi zbog ljubavi, zar ne? Srpkinje poludele za Enrikeom: On peva, one uzdišu i vrište! (FOTO) (VIDEO)

Filip Plavčić
Zamislite da sam ja, čovek koji ni u kom slučaju nije ljubitelj Enrikea Iglesijasa otišao na koncert zbog devojke. Sećam se da mi je drugar rekao pre nekih mesec dana - Brate, stvarno ideš? Je l' ti nju toliko voliš ili nešto nije u redu s tobom? - samo sam iskulirao i rekao sebi, izdrži. Šalu na stranu, moja draga nije znala šta joj se sprema dok sam danima unazad ćutao (ne znam kako sam nisam progovorio), a jelte, takozvana ženska intuicija non stop ju je terala da mi priča - Šta ti je? Šta se dešava? I tako dalje dok konačno nisam beknuo.
Filip Plavčić
Zamolio sam je da taj dan krenemo ranije u grad kako bih nešto završio, pritom smo sklopili dogovor da me ne pita gde ide dok ja to ne kažem.

A video posted by Syreeta (@syreefra15) on

te se hala nije videla kada sam je upitao - Je li, što ti ne znaš da mi prevedeš španski kad ideš na koncert Enrikea Iglesijasa? - a onda, muk. Ljudi, ta faca... Vidite i sami.
da li se zezam, jesam li ozbiljan. Konačno, ušli smo na koncert i seli. Oko nas su bile uglavnom žene, neke same, neke sa momcima. Parovi poput nas dvoje.
Filip Plavčić
Popularni Madriđanin kasnio je nekih 20 minuta, a uz dobre gitare i rok je otvorio nastup, što me je jako iznenadilo, čak i više nego moju lepšu polovinu. Iskreno, očekivao sam gomilu žalopojki i uplakane devojke, ali nije bilo ni nalik tome. Jedan par nam je obuzeo pažnju zbog toga što
a neću da lažem, skoro svaku pesmu sam barem jednom čuo, stoga i nije bilo tako loše. Njoj suze nisam mogao da zaustavim u toku pesme "Hero", jer kako kaže to joj je omiljena i posvećena meni.
(osuđivaće me muški pol zbog ovoga), uživao!
Filip Plavčić
Mogu slobodno da kažem da sam se ekstra proveo, čak sam uspeo da istegnem nogu od igranja, dok je Coka (devojka) uspela da padne na zadnjicu. Smejali smo se, igrali, vrištali, dok su ostali sa nevericom gledali kako se gubimo, ali je nama bilo bitno da se provedemo najbolje što možemo.
Filip Plavčić
Nisam imao problem, kao što sam ranije naveo, da se "gubim" zbog nje, a dobio sam komentar
i odbijanje otkrivanja istih u cilju velikog iznenađenja... Sve je to vredelo za njen osmeh i suze radosnice.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.