PONOVO TUČE I SVAĐE! ISPLIVAO ZABRINJAVAJUĆI SNIMAK: Ovog poznatog GLUMCA bivša žena NE PRESTAJE DA ZLOSTAVLJA!
Foto: Printscreen

UŽASAVAJUĆE!

PONOVO TUČE I SVAĐE! ISPLIVAO ZABRINJAVAJUĆI SNIMAK: Ovog poznatog GLUMCA bivša žena NE PRESTAJE DA ZLOSTAVLJA!

Bivša supruga Holivudskog glumca Džonija Depa tvrdi da je žrtva njegova, dok dokazi pokazuju suprotno

Objavljeno:

Da je na glumca Džonija Depa (56) fizički nasrtala bivša supruga Amber Herd (33), pokazuje audio snimak iz 2015. godine, kojeg se dočepao britanski časopis.

Očigledno je da je u to vreme bivši bračni par pokušavao da reši probleme.

- Lupala sam te, nisam te udarala, lupala sam te. Ne znam kakve sam pokrete imala, ali dobro si, nisam te povredila - čuje se na snimku Amber koja u nastavku Džonija naziva detetom. Snimak u trajanju od dva sata snimila je Amber, ali još uvek nije poznato kako je dospeo u medije.

foto: Profimedia

Otišao sam sinoć, jer ne mogu da prihvatim činjenicu da se fizički zlostavljamo i da će toga biti još i još. To će se završiti loše i rekao sam ti već jednom, dušo, nasmrt se bojim, jer mi smo trenutno scena zločina - čuje se i Dep. Amber zatim priznaje da je supruga gađala čime je stigla - bocama, vazama, tiganjima i loncima.

foto: Reuters

- Ne mogu da ti obećam da neće opet biti ovako. Bože, nekad se tako razljutim da potpuno izgubim glavu - zaključuje Amber

Inače, Dep je zbog nasilne supruge nekoliko puta završavao u bolnici s modricama, krvav i sa ranama od cigareta po sebi, dok je ona javno vrlo aktivna u borbi protiv nasilja nad ženama, kao i za ženska prava.

foto: AP

Osim toga, plavokosa glumica je prva predala papire za razvod braka koji je trajao 15 meseci, a na sudu je pokazala i fotografije svojih modrica i iščupane kose tvrdeći da joj je to uradio upravo Džoni, kad bi bio pijan ili nadrogiran. Takođe, tvrdila je da često ume sam da se povredi tokom svađa kada bi bio pod uticajem nečega.

S druge strane, on je tvrdio da laže i da je modrice crtala sama, a u njegovu obranu stale su i njegove bivše partnerke Vanesa Paradi (47) i Vinona Rajder(48).

foto: ap, Reuter

- Gospođica Herd nije žrtva porodičnog nasilja, ona je počinitelj - jednom je prilikom istakao Džoni koji je bivšu suprugu tužio za klevetu i traži od nje odštetu od 50 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.