ZLOSTAVLJALI SU ME, A JA SAM PILA ALKOHOL DOK SE NE SRUŠIM: Pevačicine ispade gledalo njeno TROJE MALE DECE!
Foto: prntscreen

sad pokušava da se sredi zbog Njih

ZLOSTAVLJALI SU ME, A JA SAM PILA ALKOHOL DOK SE NE SRUŠIM: Pevačicine ispade gledalo njeno TROJE MALE DECE!

Otvoreno o problemima za koje do sada niko nije znao!

Objavljeno:

Pevačica Džesika Simpson objavila je memoare u kojima je opisala kako ju je zlostavljanje u detinjstvu i pritisak slave "gurnuo" u alkoholizam.

Džesika je u knjizi "Open book" opisala da je zlostavljanje doživela kada je imala samo šest godina, i to od ženske osobe koju je poznavala.

Pevačica, mama troje dece, otkrila je i da je shvatila da previše pije tek kada se nekoliko puta srušila, a zatim nije mogla da obavlja "osnovne majčinske dužnosti".

- Bila je Noć veštica, i trebalo je da klincima obučem kostime. Pravili smo žurku u našoj kući, a mene je stilista oblačio i lepio mi bradu. Pila sam od sedam ujutru tog dana. U jednom trenutku sam se obeznanila. Shvatila sam da ne mogu da obučem decu, i prestravila se. Shvatila sam da ne smeju da me vide takvu. Sramota me je da priznam da ne znam ko mi je tog dana, i kako, obukao decu - rekla je pevačica.

Džesika nije sačekala da njena okolina upriliči intervenciju, već je sutradan pozvala najbliže, okupila ih i rekla im - "potrebna mi je pomoć, prestajem da pijem".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.