Otkrivena najveća tajna Spajsica: Evo kojoj su na koncertima uvek gasili mikrofon! (FOTO) (VIDEO)

ko bi rekao?

Otkrivena najveća tajna Spajsica: Evo kojoj su na koncertima uvek gasili mikrofon! (FOTO) (VIDEO)

Jedna od članica najpopularnijnije grupe 90-ih odlučila je da progovori i otkrije mnoge tajne koje nismo mogli ni da predpostavimo
Objavljeno:

Iako verovatno ima onih koje će ovo iznenaditi, ali Viktorija Bekam je priznala da su joj tokom koncerata Spice Girlsa producenti gasili mikrofon. Razlog nije teško pogoditi. Ova bivša pevačica, dizajnerka, supruga fudbalera i majka četvoro dece godinama je ćutala o tome, a progovorila je sinoć na izložbi "Vogue 100" u Londonu. Na njihove matorce se loži ceo svet, ali tek ćete odlepiti kad vidite Madonine, Bekamove i Džegerove klince!

Rekla je da su producenti želeli da čuju samo njene kolegice iz benda, Mel B, Mel C, Geri Horner i Emmu Bunton kako pevaju slavne hitove ovog ženskog benda, ali ne i nju. "Gasili su mi mikrofon i puštali druge da pevaju. Ali ko se zadnji smeje... Sad je moj mikrofon napokon upaljen", rekla je ova slavna 42-godišnjakinja voditeljki Claudiji Winkleman, javlja The Sun. Dodala je i da su druge članice dobijale odeću besplatno, pa je ona budžet koji je bend imao za odeću trošila na skupe dizajnerske krpice.
- Uvek sam bila ona koja je volela odeću i to mi je bilo super, jer su devojke dobijale krpice koje su bile sra*e, a ja sam imala dovoljno novca za svoju malu Gucci haljinu, rekla je. Dodala je i da je ona uvijek bila najozbiljnija u slavnoj petorci. - Dok su druge bile zabavne i spontane pa su skakale po stolovima, ja sam uvek proveravala hoće li se sto raspasti. Ja sam uvek bila najrazumnija, rekla je i dodala da je bila najrezerviranija u bendu.

Avaz.ba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.