RASEL KROU SE NIJE POJAVIO NA DODELI NAGRADA ZBOG POŽARA U AUSTRALIJI! Najstrašnije pred SVETOM osudio VLAST!
Foto: Printscreen

STRAŠNO!

RASEL KROU SE NIJE POJAVIO NA DODELI NAGRADA ZBOG POŽARA U AUSTRALIJI! Najstrašnije pred SVETOM osudio VLAST!

Glumac Rasel Krou (45) zbog požara u svojoj rodnoj Australiji nije bio prisutan na dodeli "Zlatnih globusa" na kojoj je nagrađen za ulogu u miniseriji "The Loudest Voice".

Objavljeno:

Rasel Krou je u vreme dodele boravio u Australiji gde štiti svoju porodicu i dom od požara koji su prekrili državu, otkrila je voditeljka ceremonije Dženifer Aniston (50).

Glumac je pripremio govor u kojem je osudio vladu koja uprkos velikim požarima koji su naneli neviđenu štetu u Australiji, odbacuje uticaj klimatskih promena.

foto: AP/ Andy Kropa

- Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posledica klimatskih promena - poručio je glumac preko Aniston koja je pročitala njegovu poruku, prenosi hrvatski portal "24. sata"

- Moramo delovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na energiju koja se obnavlja i poštovati našu planetu kao jedinstveno i neverovatno mesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, hvala vam - zaključio je Krou koji je, inače, dobio nagradu za ulogu pokojnog čelnika "Fox Newsa" Rodžera Ejlisa.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.