GLUMICA (54) SE SKINULA U MINIJATURNI BIKINI: Kad vidite kako izgleda, ZABORAVIĆETE na ovu brojku! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/elizabethhurley1

HOT!

GLUMICA (54) SE SKINULA U MINIJATURNI BIKINI: Kad vidite kako izgleda, ZABORAVIĆETE na ovu brojku! (FOTO)

Jede baš malo kako bi održala ovakvu liniju

Objavljeno:

Glumica Elizabet Harli ima 54. godine, a kada je budete videli u kupaćem kostimu, zaboravićete ovu brojku! Čini se kao da ne stari, bar se to po njenom licu i telu ne vidi. Na svom Intagram profilu podelila je fotku koja je njene fanove ostavila bez daha. Muškarci su se oduševili, a mnoge žene joj zavide na savršenoj figuri.

Njena zgodna figura je nešto po čemu je prepoznatljiva. Briga je koliko ima godina, kada izgleda duplo mlađe!

Ova britanska lepotica otkrila je da jede baš malo, kako bi održala ovakvu liniju. Ona ima jedan obilniji obrok, i to je uglavnom ručak, a pre i posle njega pojede voće ili kockicu čokolade. Znali smo da su u pitanju drastične mere. Oduvek je bila mršava, samo se nagla ugojila u trudnoći. Brzo je povratila formu, jer joj je jako smetalo salo na telu.

Od najvećih poroka izdvojila je kafu i crno vino. Priznala je kako već godinama odlazi na spavanje gladna i to nije ništa neobično za nju, navkla je da tako živi. Za ovakvu liniju u šestoj deceniji, moramo se odreći ukusne hrane.

Izgleda da je njen cilj da ima dobru liniju jači od bilo kakve želje za hranom! Izgleda odlično, to niko ne može da ospori.

Bonus video

ISCEPALI GA CELOG, SKAKAO PO STOLU! Evo kako je Natin bivši slavio rođenje

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.