Pismo koje je rasplakalo Holivud! Dame, kad čujete šta je Bred napisao bolesnoj Anđelini - volećete ga još više!

Baš je baja!

Pismo koje je rasplakalo Holivud! Dame, kad čujete šta je Bred napisao bolesnoj Anđelini - volećete ga još više!

Već neko vreme se u javnosti priča o tome kako je Anđelina jako bolesna, a sada se oglasio i poznati glumac
Objavljeno:

U medijima se nedavno pojavila vest kako Anđeli Džoli boluje od anoreksije. Nakon što je uslikana kako izlazi iz restorana u Londonu, bleda i mršava, svi su se zabrinuli za zdravstveno stanje poznate glumice. Potpuno je propala: Jezivo izdanje Anđeline Džoli šokiralo svet! (FOTO) Njen suprug, Bred Pit, u pismu koje je podelio otkrio je kako se on nosi sa ovim problemom.

Moja žena se razbolela. Stalno je bila nervozna zbog problema na poslu, u privatnom životu, zbog problema sa decom. Izgubila je na kilaži. Postala je previše mršava i stalno je plakala. Boleli su je glava, srce, kičma i pluća – započinje ovu potresnu ispovest Bred. Svetski mediji ovo prenose kao vest br. 1: Anđelina Džoli umire?!? (FOTO)
Fonet
Nije spavala dobro i brzo se umarala tokom dana. Naša veza je bila na ivici pucanja. Njena lepota je bila samo senka, imala je podočnjake i prestala je da brine o sebi. Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se razvesti… A onda sam odlučio da delujem. Na kraju krajeva, pored sebe sam imao najlepšu ženu na svetu – napisao je glumac i dodao da je ona bila idol lepote i da je srećan što je upravo on mogao da je zagrli i zaspi pored nje.
Počeo sam da je zatrpavam cvećem, poljupcima i komplimentima. Udovoljavao sam joj i priređivao joj iznenađenja svakog trenutka. Davao sam joj mnogo poklona i živeo za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. I uspelo je, procvetala je. Volela mi je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. I onda sam shvatio: Žena je odraz svog muškarca – ako je volite do ludila, ona će to i postati – završio je Anđelinin muž. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.