Mnogo toga je sad jasnije: Ovo je tajna koju je Prins čuvao 24 godine!

niko nije znao

Mnogo toga je sad jasnije: Ovo je tajna koju je Prins čuvao 24 godine!

Odmah nakon što je legneda pop muzike preminula, oglasio se jedan muškarac koji je otkrio nešto veoma intrigantno
Objavljeno:

Muškarac koji tvrdi da je nedavno preminulu pop zvezdu Prinsa snabdevao drogom, otkrio je koje je "izrazito adiktivne" narkotike trošio legendarni muzičar. Čovek, koji sebe naziva "Dr. D", rekao je kako je Prinsu 24 godine prodavao drogu, sve do 2008. godine. Ako govori istinu, njegova priča oslikava Prinsa kao teškog ovisnika koji je navodno koristio drogu kako bi se lakše nosio s tremom. Šok i tuga na estradi: JK, Kičić, Georgiev.. Ovako su se naše zvezde oprostile od Prinsa! (FOTO) - Prvi put sam sreo Prinsa 1984. dok je snimao film "Purple Rain". Već tada je bio ovisnik o opijatima. Nisam ga ja navukao na droge, već je bio na njima - tvrdi Dr. D.

Kaže kako je dugi niz godina radio u bekstejdžu na Prinsovim koncertima, tako da je mogao neprimetno da mu dostavlja drogu. Diler iz Kalifornije kaže da je video kako se Prinsova ovisnost pogoršava do tačke u kojoj je mnogo puta prelazio granicu onoga što se smatra sigurnim. Kaže kako je Prinsu često prodavao lekove protiv bolova, uključujući i fentanil, koji se apsorbuje u telo preko kože, slično nikotinskim flasterima. Dr. D kaže kako ga je jako često koristio zajedno sa tabletama Dilaudida. Ovi niko ne zna, ali... Prins komponovao jednu od najlepših pesama svih vremena! (VIDEO) - Kupovao je velike zalihe oba leka. Jednom je kupio lekova za 40.000 dolara. Mislim da je to najviše što je potrošio odjednom. Rekao bih da ga je njegova navika koštala oko 200-300 dolara dnevno, ali to mu nije bilo važno jer je imao dosta novca - tvrdi Dr. D.
- Prins je to činio jer se strahovito plašio nastupa. Trebala mu je droga jer je bio izrazito anksiozan. Mogao je biti nervozan u sobi sa samo petero ljudi. Nije baš bio čovek od zabave, trošio je te tablete kako bi mu bilo koliko-toliko ugodno u društvu - smatra Dr. D i objašnjava: - Plašio se javnosti, bojao se da razgovara s ljudima i imao je najgoru tremu koju sam ikad video. Puno izvođača uzima narkotike kako bi se osećali sigurno na pozornici, ali on je bio daleko najgori. Sećam se kada je snimao "Purple Rain" kupovao je puno droge. Mislim da ga je to uništavalo – što mora da nastupa pred kamerama i ljudima svaki dan. To je bilo uzbudljivo vreme za njega, a on je bio na vrhu sveta. No, kako mu je rasla slava tako mu je rasla i trema, a time i potreba za drogom. A kada je slava slabila, drogom se tešio. Bojao se slave, ali kada je otišla, čeznuo je za njom i žudeo - rekao je Dr. D.
Dr. D veruje kako je retko ko primetio Prinsovu tešku ovisnost pre svega zbog njegovog izbora narkotika. - Uvek je bio na tabletama. Nikada nije pušio ili se "pucao" u venu ili šmrkao kokain. Uvek je bio funkcionalan i nikad ga nisam video da je razdražljiv ili out. U to vreme sam dilovao i drugu drogu, ali on nikada nije pitao za bilo što drugo - završava Dr. D. (Espreso.co.rs/ independent.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.