OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA GAME OF THRONES: Ceo svet je čekao odgovor na ovo!
Foto: Printscreen

NIJE SVE KAO ŠTO SE ČINI

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA GAME OF THRONES: Ceo svet je čekao odgovor na ovo!

Serija Igra prestola (Game of Thrones) bila je jedna od najpopularnijih u Srbiji

Objavljeno:

Kao i ceo svet, i Srbi su gledali kako je Bran zauzeo Gvozdeni tron, Džon otišao u izbeglištvo, a telo Deneris odneo njen verni zmaj Drogon.

Kontroverzan kraj, u najmanju ruku podelio je svet, dok neki misle da ništa nije imalo smisla, logika ipak postoji. Dakle, kada Džon Snou ubija Deneris, glumac Harington objasnio je kako j etekao proces pripreme i šta je bilo u glavi Džona u toku te scene:

- On nije znao da će da je izda do samog kraja. U Džonovoj glavi postoji brdo razloga, ali najbitniji je taj što je shvatio da će Deneris ubiti njegove sestre, pa se sve svelo na njegovu porodicu protiv nje!

foto: Profimedia

Tvorci serije D. B. Vajs i Dejvid Beniof, komentarisali su sa Emilijom Klark detalje, i tu je otkriveno zašto je zmaj odneo njeno telo, ali i zašto je spalio i uništio čuveni "Gvozdeni presto": Naime, Emilija Klark rekla je kako su joj neki fanovi rekli da zmajevi nakon smrti "gazde" pojedu njegovo telo, ali Beniof je oštro demantovao tu teoriju

- Drogon neće nikoga da pojede! Nije on mačka. Da li ste primetili koliko je bio nežan prema njoj? - rekao je tvorac, a onda se vratio na teoriju uništavanja prestola jer su mnogi mislili da je Drogon nepšto više od zmaja i da ima mogućnost da razume neke stvari, ali Beniof je ipak dao jednostavnije objašnjenje:

- Ako Deneris neće sedeti na njemu, niko neće!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.