SEĆATE SE PEGI IZ BRAČNIH VODA? Život ju je TOLIKO PREGAZIO, da je TEŠKO da ćete je prepoznati (FOTO)
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

SEĆATE SE PEGI IZ BRAČNIH VODA? Život ju je TOLIKO PREGAZIO, da je TEŠKO da ćete je prepoznati (FOTO)

Život nije mazio ovu danas 65-godišnju glumicu

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih serija, čije reprize se s velikim interesovanjem gledaju i danas, su "Bračne vode". Ovaj sitkom se emitovao desetak godina i kroz 11 sezona upoznali smo porodicu Bandi, u kojoj je glava porodice Al Bandi, bivša zvezda ragbi tima, koji nije nastavio sportsku karijeru, već je završio kao prodavac u prodavnici cipela, a za taj neuspeh krivi suprugu Pegi. Lik Pegi svi pamte po njenoj bujnoj frizuri i po tome što ne radi ništa, osim što troši novac svog muža. Ova serija glumici Kejti Segal, koja je igrala lik Pegi, otvorila je širom vrata novim ulogama, ali ipak svima će uvek prva asocijacija biti njena uloga u "Bračnim vodama".

foto: Printscreen

Talentovana glumica odlično funkcioniše i u humorističnom žanru, kao i u dramama, a publika je dobro upoznata i s njenim muzičkim talentom, a gluma joj je na neki način bila i suđena jer joj je tata Boris bio televizijski i filmski reditelj, a mama Sara je bila rediteljka i pevačica i tako je i Kejti svoje prve korake na pozornici napravila već s pet godina. Muzika je njena prva ljubav i u mladosti je radila kao prateći vokal za Boba Dilana, Oliviju Njuton - Džon, Eti Džejms.... Život nije mazio ovu danas 65-godišnju glumicu, koja je imala 21 godinu kada joj je od srčanog udara preminula mama i Kejti je preuzela starateljstvo nad svojim mlađim sestrama bliznakinjama. Njen tata Boris poginuo je na snimanju filma "Treći svetski rat", i to je glumicu sasvim dotuklo i odala se alkoholu i drogi. Nakon nekoliko godina shvatila je da je dotakla dno i odlučila je kako mora da se reši loših navika i prijavila se na odvikavanje.

foto: Profimedia

Ljubavni život joj je takođe bio turbulentan, i tek je u trećem braku s Kurtom Slaterom pronašla sreću. Nakon što je u trećem braku imala nekoliko spontanih pobačaja Kejti je odlučila da joj dete rodi surogat majka i ona i Kurt dobili su ćerku, a Kejti iz braka s Džekom Vajtom ima dvoje dece. Ćerku Saru Grejs rodila je 1994. godine, a sina Džeksona Džejmsa dve godine kasnije.

foto: Profimedia

Kejti se uz glumu posvetila i muzičkoj karijeri, a oni koji je pamte po ulozi Pegi, teško bi je danas prepoznali, jer se imidž ove glumice sasvim razlikuje od onog koji je imala u seriji.

Bonus video

OVAKO SE KORAĆEVA POJAVILA NA ROĐENDANSKOJ PROSLAVI U BEČU: Samo BELE TRAKE preko grudi!

(Espreso.co.rs/ Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.