KAKO JE GLUMICA IZ PRLJAVOG PLESA SEBI UNIŠTILA ŽIVOT: Kao zvezda ušla u operacionu SALU, izašla NEPREPOZNATLJIVA
Foto: printscreen/Youtube/ Sabi Eva

TRAGEDIJA

KAKO JE GLUMICA IZ PRLJAVOG PLESA SEBI UNIŠTILA ŽIVOT: Kao zvezda ušla u operacionu SALU, izašla NEPREPOZNATLJIVA

Glumica se jednom hirurškom intervencijom potpuno upropastila!

Objavljeno:

Verovatno se svi sećate glumice Dženifer Grej iz legendarnog filma "Prljavi ples"(Dirty Dancing).

Simpatije publike pridobila je baš u ovom filmu i tada stekla veliku slavu. Njeni pokrete i ples sa Patrikom Svejzijem koji je mamio uzdahe svih žena sveta, progurali su je u tom periodu na sam tron Holivuda.

Iako su je mnogi voleli jer nije imala klasičnu lepotu, usled pritiska medija i slave, ona je odlučila da ode na estetku korekciju nosa 1989. godine. Međutim, tinejdžerka Bejbi koju ste voleli pre više od 32 godine odlučila je da uništi ono zbog čega se i izdvojila na audiciji za "Prljavi ples". Ona je, u želji da ima lepši nos, isti operisala i to čak dva puta. Time je zauvek zapečatila svoju holivudsku karijeru.

Holivud, odjednom, više nije bio zainteresovan za slatku devojku koja odlično pleše, a Dženifer je godinama kasnije opisala svoje iskustvo sa operacijama.

- Ušla sam u operacionu salu kao zvezda, a izašla sam kao anonimna - rekla je jednom prilikom Dženifer, dodavši da je gubitak slave i popularnosti za nju bio traumatičan.

Očajna, razmišljala je čak i da promeni ime, kako bi sa novim imenom i izgledom započela karijeru, ali na kraju je odustala od te ideje.

Mnogi kažu da se upropastila. Evo kako ona izgleda danas:

Kako vam se dopada kako glumica izgleda danas?

- Volela bih da mogu mlađoj sebi da pričam o svim prelepim i strašnim avanturama koje slede, i da će sve preživeti, osetiti mnogo uspona i padova, naučiće mnogo, upoznaće ljubav, pronaći će srodnu dušu i imaćemo sjajnu ćerku koja će učiniti da se osećam kao da sam dobila na lotou. Imaće operaciju kičme i kancer, ali će plesati više nego ikada, a ugodna noć kod kuće, po kiši, bila bi njena ideja raja. Rekla bih joj da će imati osećaj ko je i koliko vredi, ma šta ko mislio, i na tome ću vam uvek biti zahvalna - napisala je Dženifer u martu na Instagramu, uz fotografiju iz mladosti na kojoj još uvek ima prirodan nos.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.