TELO GLUMCA IZ ČUVENE SERIJE JELI SU LEŠINARI: Otkrivena strašna scena na DNU PROVALIJE!
Foto: Printscreen

STRAVIČNA TRAGEDIJA

TELO GLUMCA IZ ČUVENE SERIJE JELI SU LEŠINARI: Otkrivena strašna scena na DNU PROVALIJE!

Do lokacije na kojoj je pronađeno telo policija je došla zahvaljujući signalu njegovog telefona

Objavljeno: 13:56h

Glumac Čarls Levin kojeg publika pamti po ulogama u serijama "Zlatne devojke", "Hill Street Blues", "Njujorški plavci" i "Seinfeld" pronađen je mrtav u Oregonu u julu ove godine.

Policiji je njegov nestanak prijavio sin i pronašli su telo 70-godišnjeg glumca nakon nedelju dana potrage, a sada je policija otkrila i šokantne detalje njegove smrti. U policijskom izveštaju stoji kako je telo glumca pronađeno na dnu planinske provalije, prenosi Daily Mail i dodaju kako su lešinari delimično pojeli mrtvo telo glumca, te piše kako je na telu glumca pronađeno perje ptica te životinjski izmet.

foto: Printscreen

Istragom je policija došla do zaključka kako se Levin sigurno izgubio na brdskom terenu i njihova je pretpostavka da je glumac slučajno pao u provaliju.

Do lokacije na kojoj je pronađeno telo policija je došla zahvaljujući signalu Čarlsovog telefona, a na putu iznad provalije su pronašli njegov automobil u kojem je bio leš njegovog psa, od kojeg se Levin, kažu njegovi članovi porodice, nikada nije odvajao.

Bonus video

ŠETA NOĆU ULICAMA BEOGRADA, U RUKAMA KOFERI: Tijana Ajfon nikad nije viđena u ovako ŠOKANTNOM IZDANJU, a evo šta je radila STARLETA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.