Skupili smo sve fotke golih Kardašijanki! Koja vam je najseksi? (FOTO)

Praznik sa muške oči

Skupili smo sve fotke golih Kardašijanki! Koja vam je najseksi? (FOTO)

Kardašijanke prosto obožavaju da provociraju poziranjem bez odeće

Objavljeno: 16:29h

Svi znamo da Kardašijanke vole da pokazuju svoja obnažena tela. Štaviše Kim je izgradila imperiju na račun svoje čuvene velike zadnjice. Kortni je postala poslednja u nizu članica poznate porodice koja je otkrila sve na provokativnim fotografijama i pokazala da moze da stane rame uz rame sa svojom mlađom sestrom kada je u pitanju seksi izgled. Pošto se i Kortni uključila u klub golih iz poznate porodice, pokazaćemo vam najseksepilnija izdanja iz Kardašijan/Džener klana. 1. Kim

Njeno fotografisanje za "Paper" magazin bio je njen najčuveniji pokušaj da sruši internet. Umalo je i uspela u tome kada je u prvi plan stavila svoju guzu namazanu uljem, a na sebi je nosila samo bisernu ogrlicu.

U unutrašnjosti magazina mogle su se videti ostale fotke na kojima je Kim gola. Tako je Kim pokazala baš sve ostatku sveta, ali to joj nije prvi put.

A photo posted by W magazine (@wmag) on

2011. se u toku trudnoće slikala gola prekrivena srebrnom bojom.

I nedavno je objavila selfi na kome je gola, a u prvi plan je stavila svoj trudnički stomak. 2. Kortni

Promo/Kortni Kardašijan

Ona je poslednja članica Kardašijan klana koja se obnažila za neki magazin. Samo dve nedelje pre nego što je rodila svoje treće dete, Kortni je pozirala gola za "DuJour" magazin i pokazala sve svoje atribute. Na sebi je nosila samo ogrlicu od pera, a rukom je pokrila intimno područje.

Kortni se ponovo razgolitila takođe za potrebe magazina. Ovog puta je to uradila za Vanity Fair i pokazala da je doterala figuru posle porođaja. 3. Kloi

Promo/Kloi Kardašijan

Fanovi porodice Kardašijan znaju da je Kloi najsmernija od svih sestara. Ona je ipak pozirala obnažena 2008. za potrebe kampanje organizacije za zaštitu životinja PETA. Povod je bio apel za prestanak ubijanja životinja zbog krzna.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Kako je svoju figuru nedavno dovela do savršenstva, Kloi voli da svoje pratioce obraduje golišavim fotografijama.

Profimedia

Za novu figuru može da zahvali vežbanju.

Profimedia

Kloi je redovnim treninzima stesala figuru. 4. Kendal

Jedna od mlađih sestara Kendal Džener, iako ima samo dvadeset godina, nema problem da pokaže malo više kože. Kada je napunila osamnaest godina Kendal je pozirala gola, a Kortni je bila ta koja je s ponosom podelila fotku na svom Instagramu i nazvala mlađu sestru svojom "muzom".

Ni Kendal ne zaostaje za svojim sestrama i voli da se slika oskudno odevena.

A photo posted by mertalas (@mertalas) on

Tako je bez problema pozirala u toplesu poznatim fotografima Mertu Alasu i Markusu Pigotu.

A photo posted by mertalas (@mertalas) on

Na jednoj od fotki ona je ispod tuša, dok joj se mlaz vode sliva niz lice. U 3 dana se skinula i treća Kardašijanka! I ova je najbolja do sada! (FOTO) 5. Kajli

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Najmlađa članica klana Kardašijan, Kajli Džener koja ima samo osamnaest godina obožava da objavljuje provokativne i seksi fotografije na društvenim mrežama.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Njeni selfiji doneli su joj preko trideset osam miliona pratilaca na Instagramu. Kim je nedavno priznala da ju je Kajli skinula sa trona. 6. Kris

Printscreen/Kris Džener

Ova lista nikako ne bi bila potpuna bez mame Kardašijan. Kris koja ima pedeset devet godina je prošle godine insistirala na tome da neće kopirati ćerke i slikati se gola. Ipak, to nije zato što je mama Kris stidljiva. Ko može da zaboravi scenu kada su se Kim, Kortni i Kloi vratile kući i zatekle mamu u mokroj, providnoj majici koja je otkrila sve. Koja članica poznate porodice se vama najviše sviđa gola? (A. Đorđević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.