ONA I PAMELA BILE SU SE*S BOMBE 90-IH: Infekcija od KOKAINA joj je POJELA NOS i od 2003. je NIKO NIJE VIDEO
Foto: Printscreen

UŽAS

ONA I PAMELA BILE SU SE*S BOMBE 90-IH: Infekcija od KOKAINA joj je POJELA NOS i od 2003. je NIKO NIJE VIDEO

Neretko se u Holivudu čuju opaske da je kultna serija "Čuvari plaže" ukleta,jer 30 godina od početka snimanja gotovo sve lepotice koje su prodefilovale kroz ovo ostvarenje - danas su jednostavno propale

Objavljeno: 28.10.2019. 11:01h
  • 3

Serija ih je lansirala u zvezde i pružila im obilje mogućnosti, ali malo je koja glumica iz ove serije to i iskoristila... Jedna od onih koja je definitivno skrenula s puta, premda je imala sve predispozicije za uspeh jeste lepa Jasmin Blit (51).

Bila je neobično lepa i oličenje seksepila sredinom 90-ih, ali je napustila "Čuvare plaže" usled problema sa narkoticima, posle čega su se neuspeli nizali jedan za drugim.

Ona je upala u pakao zavisnosti od kokaina, a sama je priznala da ga je u početku uzimala ležerno i u društvu, ali da se krajem 90-ih to pretvorilo u čist pakao koji je uzeo danak na privatnom i poslovnom planu, ali s odrazio i na njen izgled.

foto: Printscreen

- Bila sam umorna od toga da budem povređena. Izgubila sam veru u ljubav. Samo sam želela da se osećam dobro. I znala sam jednostavan način da se tako osećam - ispričala je za "Glamour" 2003. godine.

U početku su kolege, menadžeri i producenti očite simptome da Jasmin ima probleme sa narkoticima jednostavno ignorisali.

- Krvarila sam iz nosa nekoliko puta na setu, ali šminkerka bi mi samo pružila maramicu bez ijedne reči da se obrišem. Kad sam šmrkala, moj publciista bi govorio ljudima da imam problema sa sinusima ili alergijskom reakcijom - prisetila se ona svojevremno, a onda je objasnila i kako se fizički potpuno transformisala:

- Krajem 1999. prestala sam da izgledam kao ja. Ja sam obla devojka sa oblinama, ali sam to izgubila. Moji prijatelji su mi pričali da izgledam kao vanzemaljac, da su mi oči iskolačene. Imala sam 49 kilograma i nosila veličinu 0.-

No, pojavili su se i daleko ozbiljniji problemi - oni zdravstveni:

- Dobila sam infekciju koja mi izjela unutrašnjost nosa, koja je bila "sirova" i krvava. Doktor mi je prEpisao antibiotike i rekao da sam nastavila da živim s tom infekcijom, da bi otišla na moj mozak i ubila me. -

foto: Printscreen

Jasmin je, uprkos infekciji, nastavila da konzumira kokain, a imala je problema i sa zakonom usled divlje vožnje. Tek je 2001, u trenutku kada je po sopstvenom priznanju dotakla dno, započela proces rehabilitacije. Još tada, u prvim danima oporavka, pričala je da je borba da ostaneš čist borba koja traje čitavog života.

Ona je na samom početku rehabilitacija upoznala preduzetnika Pola Kerita, za koga se kasnije i udala, a istakla je da on glavni razlog toga što je mračna prošlost ostala iza nje.

- Kažu da ne bi trebalo da stupite u bilo kakvu vezu u prvoj godini odvikavanja, posebno ne sa nekim ko je takođe u programu. Ali šta mogu da kažem - zaljubili smo se čim smo se ugledali. Zbog njega sam danas čista. Ništa nije činilo da se osećam dobro osim kokaina, ali samo dok se nisam zaljubila. Sada je osećaj koji imam sa Polom bolji nego kada sama koristila kokain - ispričala je ona te davne 2003.

 

Bonus video

(Espreso.rs/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media