REKLI SU MI DA SE PRIPREMIM ZA SMRT, A SIN HOĆE DA ME KREMIRA: Slavnoj glumici su dani odbrojani?! Teško je bolesna
Selma Bler, Foto: Printscreen/ INstagram/ selmablair

BORI SE I DALJE

REKLI SU MI DA SE PRIPREMIM ZA SMRT, A SIN HOĆE DA ME KREMIRA: Slavnoj glumici su dani odbrojani?! Teško je bolesna

U potrazi za opcijama preporučeno joj je i presađivanje ćelija, ali i agresivna hemoterapija

Objavljeno:

Prošla je gotovo godina otkako joj je dijagnostikovana multipla skleroza, a glumica Selma Bler izjavila je kako joj je ponestalo opcija da ublaži bol i fizičke poteškoće. – Sredstva za ublažavanje simptoma nisu pomagala i osećala sam se sve gore i gore – rekla je Bler na zdravstvenoj panel-diskusiji Time 100 u Njujorku.

foto: Profimedia

U potrazi za opcijama preporučeno joj je i presađivanje ćelija, ali i agresivna hemoterapija kako bi se njene matične ćelije obnovile. No, glumica je bila oprezna. – Rekla sam kako nemam nameru to da radim jer ne želim da uništim svoje telo. Zašto bih u svoje telo ubacivala tu užasnu drogu, hemoterapiju? Pa nemam rak – rekla je Bler, koja je ipak uzela manju dozu hemoterapije pre nego što su joj presađene matične ćelije. Budući da je odmah osetila olakšanje, uverili su je da nastavi s tim, ali uz veliki rizik.

– Rekli su mi da pravim planove za svoju smrt. Prenela sam to svom sinu koji je rekao kako želi da me kremiraju. Dobila sam više hemoterapije nego pacijenti koji imaju tumor, a matične ćelije su pomogle da mogu da živim s tolikom količinom hemoterapije – rekla je Bler i dodala kako je hemoterapija definitivno lek za multiplu sklerozu.

Bonus video

SLOBA I KIJA IPAK SU SE POSVAĐALI, A EVO OKO ČEGA: Radanović priznao sve o ŽEŠĆEM SUKOBU sa BIVŠOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.