PIJANA BALERINA NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU: Dajana se potukla sa POLICIJOM, grizla ih i UJEDALA
Foto: Printscreen Instagram

SKANDAL

PIJANA BALERINA NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU: Dajana se potukla sa POLICIJOM, grizla ih i UJEDALA

Dajana Andreas Rivera je 33-godišnja balerina iz Madrida koja je na londonskom aerodromu Hitro fizički napala policajce jer su pokušali da je spreče da se ukrca na let zbog vidno alkoholisanog stanja u kojem je bila, piše The Sun.

Objavljeno:

Kada je u petak izgubila smeštaj u britanskoj prestolnici i ostala na ulici, odlučila je da se vrati kući u Španiju. Prema pisanju britanskog medija, balerina je na aerodrom došla toliko pijana da nije bila u stanju da nađe svoj pasoš pa su joj policajci zabranili ukrcavanje na let, što se njoj nimalo nije svidelo.

Nakon što su je legitimisali i zabranili joj putovanje, Dajana je napala trojicu policajaca na Terminalu 2.

"Kad su policajci pokušali da je odvedu u policijski kombi, ona je jednog od njih ugrizla za ruku pa je počela da ga udara i grebe", rekao je njen advokat.

Drugi policajac je pokušao da je obuzda ali ona je postala još agresivnija - udarila ga je u međunožje toliko jako da se previjao od bola. U pokušaju da okonča incident, umešao se i treći policajac, ali nije prošao ništa bolje od svojih kolega - i njega je balerina do krvi izgrebala noktima.

Na kraju je među njenim stvarima pronađen i nož, što nikako nije išlo u prilog celoj situaciji. "Gospođa Rivera nikoga nije napala nožem, zaboravila je da ga je i imala sa sobom", istakao je njen advokat.

Tako Dajani sada preti zatvorska kazna zbog posedovanja hladnog oružja i napada na tri službene osobe, a presuda će biti donešena u utorak.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.