GLUMICA OTPUŽILA BIVŠEG ZA NASILJE, PA SMUVALA NJEGOVOG BRATA: Uhvaćeni NASRED ULICE kako cvrkuću držeći se za ruke
Hejden Panetijer izgleda srećnije nego ikad, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

GLUMICA OTPUŽILA BIVŠEG ZA NASILJE, PA SMUVALA NJEGOVOG BRATA: Uhvaćeni NASRED ULICE kako cvrkuću držeći se za ruke

Njegov brat uhapšen je u maju nakon optužbi za porodično nasilje

Objavljeno: 09:52h

Holivudska glumica Hejden Panetijer izgleda srećnije nego ikad, a za smešak i lepršavost zaslužan je Zek Hikerson, brat njenog bivšeg dečka, koga je optužila za fizičko nasilje i koji je pre četiri meseca dobio zabranu prilaska glumici. Naime, nasmejani par hodao je ulicom držeći se za ruke, a sve su to ulovili fotoreporteri koji su ih čekali na ulici. Inače, Zek je utemeljitelj Crkve Acts 321 u Južnoj Karolini. Njegov brat Brajan uhapšen je u maju nakon optužbi za porodično nasilje, a to nije bilo prvi put da je u svađi između njega i Hejden morala da interveniše policija.

foto: AP/ Jordan Strauss

Podsetimo, pre godinu dana prekinula je dugogodišnju vezu s bokserom Vladimirom Kličkom (42), a nekoliko meseci kasnije ušla je u vezu s Brajanom Hikersonom (30).

Čini se kako Hejden Panetijer sreća u ljubavi ne prati jer je u maju policija u Los Anđelesu privela Brajana zbog optužbi za fizičko nasilje. Naime, američki mediji su pisali kako se par zabavljao i pio u svom domu u Holivudu, a zatim ušli u raspravu koja se završila fizičkim obračunom. Brajan je bio uhapšen oko dva ujutro, a tek je poslepodne pušten uz kauciju. Policija je pokrenula postupak protiv njega, a izvori bliski glumici kažu da nisu iznenađeni.

- Nismo iznenađeni onim što se dogodilo. Od početka znamo da je Brajan slab sa živcima. Upozoravali smo Hejden, ali nije htela da nas sluša. Udario ju je već nekoliko puta. Nakon incidenta je napustila dom i trenutno se nalazi na drugoj lokaciji - rekao je izvor blizak paru za američke medije tada. Hejden je u novembru prošle godine u histeričnom stanju nazvala policiju jer se njen tadašnji partner Brajan svađao s ocem Davidom, a naposletku su se i fizički obračunali. U policijskom izveštaju stoji da je on s flašom u ruci lovio oca po dvorištu. Hejden je u suzama otvorila vrata, a policija je privela njenog 30-godišnjeg dečka.

Bonus video

NIGOR SE GUŠIO U SUZAMA! Ove potresne reči uputio je Gruu: Vidimo se, kad budem došao gore ZNAĆEŠ DA SAM JA! Počivaj u miru!

(Espreso.co.rs/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.