UMRO GLUMAC IZ OMILJENE SERIJE: Proslavio se u Power Rangersima! Svi smo OBOŽAVALI njegov lik!
Power Rangers, Foto: Printscreen

U 71. GODINI

UMRO GLUMAC IZ OMILJENE SERIJE: Proslavio se u Power Rangersima! Svi smo OBOŽAVALI njegov lik!

Rodio se i odrastao u Njujorku

Objavljeno:

U subotu je u Los Anđelesu umro glumac Robert Akselrod, poznat po ulozi Lorda Zeda u "Power Rangersima". Preminuo je u 71. godini, piše TMZ, a tužnu vest potvrdio je njegov agent.

- Robert je obožavao da upoznaje svoje fanove i inspiriše ih da slede svoje snove. Njegova divna i draga duša nikad se neće zaboraviti. Znamo da je ostavio traga i inspirisao je druge - stoji u saopštenju agenta.

foto: Profimedia

Akselrod je u filmu "Mighty Mophins Power Ranger: Live" 1996. tumačio lik Lorda Zeda, a glumio je više od 150 likova kroz godine svog glumačkog rada. Bio je poznat i kao gitarista i pevač pre nego što je počeo da pozajmljuje glasove u filmovima. Rodio se i odrastao u Njujorku. Kao dete je počeo da se pojavljuje u reklamama, a imao je uloge i u raznima pozorištima, pa tako i na Brodveju. Pozajmio je glas u mnogim animiranim filmovima i serijama kao što su "Spider-Man: The Animated Series", "Digimon" i "Ghost in the Shell".

foto: Printscreen

Imao je i uloge u seriji "Pod istim krovom", rimejku filma "The Blob" iz 1988. godine, te u muzičkom spotu Majkla Džeksona "Stranger In Moscow". Poslednja uloga bila mu je u filmu "Induced Effect".

Bonus video

SVE JE PRŠTALO OD POLJUBACA, A ONDA JE MILIJANA POVELA KOLCE! Ovako se zagreva za venčanje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.