UMRLA HOLIVUDSKA LEPOTICA: Nije izdržala SRČANI UDAR!
Foto: Printscreen

TUGA

UMRLA HOLIVUDSKA LEPOTICA: Nije izdržala SRČANI UDAR!

Kerol Linli, rođena 1942. godine u Njujorku, započela je svoju karijeru kao dečji model.

Objavljeno:

Glumica Kerol Linli umrla je u utorak u 77 godini u svom domu u Los Anđelesu, prenose strani mediji.

Zvezda originalne "The Poseidon Adventure" je pretrpela srčani udar, rekao je njen prijatelj glumac Trent Dolan. Izvestili su da je poznata glumica mirno umrla u snu.

Njena ćerka, Džil Selsman, za nju je izjavila da je volela da glumi isto koliko je volela i da odlazi u biskop. Linli rođena 1942. godine u Njujorku, započela je svoju karijeru kao dečji model.

foto: Printscreen

Godine 1958. igrala je glavnu ulogu tinejdžerke koja je očajnički tražila pobačaj u predstavi "Blue denim" na Brodveju. Glumila je i u filmskoj verziji iz 1959. godine, što joj je donelo i nominaciju za Zlatni globus. Glumila je i u filmovima “Return to Peyton Place” (1961), “The Pleasure Seekers” (1964) i “Bunny Lake Is Missing” (1965).

foto: Printscreen

Uloga po kojoj je ona postala najpoznatija bila je pevačice Noni Peri u filmu katastrofe "The Poseidon Adventure" iz 1972. godine. - Svi su želeli tu ulogu - rekla je glumica u jednom od svojih intervjua.

Linli koja je imala dugu vezu s voditeljem Dejvidom Frostom, takođe je izlazila s Frankom Sinatrom, a bila je u braku s Majklom Selsmanom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.