6 ćaknutih činjenica zbog kojih je Kara Delevinj tako kul! A br. 6 razumeju samo Srbi! (FOTO)

E, moja ti...

6 ćaknutih činjenica zbog kojih je Kara Delevinj tako kul! A br. 6 razumeju samo Srbi! (FOTO)

Bez dileme, svi u našoj zemlji će odlpeiti na razlog broj 6! Verujte nam!
Objavljeno:

U susret njenom 24. rođendanu koji je u avgustu, navodimo zanimljive čijenice iz njenog života, jer je Kara Delevinj personifikacija slogana #DontCrackUnderPressure. Nema ništa od pomirenja sa Limom! Bivša Jarićeva uhvaćena sa drugim momkom! (FOTO)

Promo
1. Njeno pravo ime je Kara Džoslin Delevinj. Karo, ti li si?! Manekenka zamenila svoj seksi izgled, ofucanom odećom! (FOTO)
Promo
2. Otkrila ju je prijateljica njene majke - Sara Dukas koja je u svet modelinga pre Kare lansirala još jedno veoma poznato lice modelinga - Kejt Mos. Dukas je prethodno otkrila Karinu sestru Popi, ali ju je Kara prevazišla u popularnosti. 3. Njena krštena kuma je čuvena glumica Džoan Kolins, ozloglašena Aleksis iz popularne sapunice - Dinastija. 4. Rođena je u imućnoj porodici, u familiji sa takoreći bogatim pedigreom. Njena baka po majci - Dženi Šefild imala je titulu Lejdi u pratnji princeze Margarete, a odrasla je u jednoj od najeksluzivnijih četvrti Belgravia u Londonu, po mnogima najbogatijem kraju na čitavom svetu… 5. Ima jedinstvenu kolekciju neobičnih tetovaža po čitavom telu. Kažu ukupno njih 14. Slika lava na kažiprstu, reč “tišina” koja joj istetovirana na zglobu ruke, rimske brojeve na rebrima, ime Pandora na ruci, čuvene reči “Made in England” (Proizvedeno u Engleskoj) na stopalu, a na grudima joj se nalazi natpis “Don’t worry, be happy.“

sve Srbe zasigurno oduševljava njeno ime!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.