POPULARNI PEVAČ POKUŠAO DA SE UBIJE: Priznao da je ZLOSTAVLJAO ŽENE, a imao je probleme i sa DROGOM!
Popularni pevač objavio je na svom Instagramu saopštenje o svom problematičnom životu, Foto: Instagram

šokantna ispovest!

POPULARNI PEVAČ POKUŠAO DA SE UBIJE: Priznao da je ZLOSTAVLJAO ŽENE, a imao je probleme i sa DROGOM!

On je otvoreno priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa narkoticima

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih pevača širom sveta, objavio je na svom Instagramu saopštenje o svom problematičnom privatnom životu. On je otvoreno priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa narkoticima, kao i da su mu suicidalne misli u jednom periodu života bile svakodnevica.

Naime, Džastin Biber je napisao da mu se sa 12 godine život okrenuo naopačke kada je od nepoznatog dečaka postao globalna senzacija koju su ljudi voleli i mrzeli. U objavio je istakao da je izgubio kompas jer je pre nego što je postao punoletan imao milione i sve što je poželeo mogao je dobije odmah. Teško se nosio s usponima i padovima, a pre 19. godine bio je zavisnik od narkotika.

"Užasno je veliki pritisak za dečaka da prolazi kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam bio sposoban za stvaran život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice", napisao je pevač i dodao da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan. Napisao je da se distancirao od svih koji su ga voleli. Danas je zahvaljujući veri, kaže, bolji čovek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

Džastin Biber kaže da mu je brak s Hejli Boldvin pomogao da bude dobar čovek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što čini dobre ljude.

Vacation ✅

Објава коју дели Justin Bieber (@justinbieber) дана

"Isus vas voli", poručio je pevač na kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.