SVE DEVOJKE SU BILE ZALJUBLJENE U BRENDONA IZ BEVERLI HILSA: Puni 50 godina, a da li je SADA ISTI ŠMEKER KAO I PRE?
Foto: Printscreen

NEKADA I SADA

SVE DEVOJKE SU BILE ZALJUBLJENE U BRENDONA IZ BEVERLI HILSA: Puni 50 godina, a da li je SADA ISTI ŠMEKER KAO I PRE?

Omiljena tinejdž zvezda 28. avgusta ulazi u šetu deceniju, a odnedavno ga publika gleda u nastavku hit serije

Objavljeno:

Glumac Džejson Pristli za dva dana će napuniti 50 godina, a svim ljubiteljima serije "Beverli Hils 90210" već je dobro poznato da se ekipa ponovo okupila i da je počelo prikazivanje povratničkog "Beverlija".

Omiljena tinejdž serija "Beverli Hils" počela je sa prikazivanjem 1990. godine, a završena je posle punih deset godina, 2000. Serija je sadržala ukupno 293 epizode, a sada su se miljenici tinejdžera ponovo vratili na male ekrane. Na žalost, bez Luka Perija, koji je preminuo u martu 2019. u 52. godini života.

foto: Printscreen

Posle 25 godina, prvobitna postava ekipe čuvene serije okupila se u "Pič Pitu" i Dženi Gart, Šenon Doerti, Džejson Pristli, Tori Speling, Brajan Ostin Grin, Gabrijel Karteris i Ijan Ziring uskočili su ponovo u uloge Keli, Brende, Brendona, Done, Dejvida, Gabrijele i Stiva, te oborili rekord već prikazivanjem prve epizode!

Osim što su odrasli, glumci danas imaju porodice, decu, brak ili brakove...a nastavak teksta posvetićemo zgodnom Džejsonu, odnosno Brendonu, koji će za dva dana, tačnije 28. avgusta, napuniti jubilarnih 50 godina.

Džejson Pristli ubrzo nakon snimanja serije doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio prelom kičme, potres mozga i niz drugih povreda. Zbog zdravstvenih problema i psihičkog stanja sa čime se godinama posle toga borio, nije imao značajne glumačke uloge.

Danas je više posvećen poslovima iza kamere.

Sa drugom suprugom, od koje se razveo 2005. ima dvoje dece, ćerku i sina, a zanimljivo je da su se on i Šenon Doerti zabavljali tokom snimanja hit serije.

- I samo tako - blizanci su se vratili - napisala je nedavno Šenon i objavila fotografiju sa Džejsonom sa snimanja.

I baš tako. Nakon što su bili najpopularniji i omiljeni likovi krajem devedesetih godina, ponovo su tu i ponovo ih publika obožava, iako odavno više nisu tinejdžeri.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.