NEKADA SU BILE SIROMAŠNE DEVOJČICE, A DANAS ZA NJIMA UZDIŠE SVET! Neverovatna životna priča čuvenih sestara
Bile su jako slatke, Foto: Printscreen

posrećilo im se

NEKADA SU BILE SIROMAŠNE DEVOJČICE, A DANAS ZA NJIMA UZDIŠE SVET! Neverovatna životna priča čuvenih sestara

Postale su veoma popularne!

Objavljeno:

Prema biografiji Kris Džener, njena porodica je pre dvadeset godina jedva spajala kraj sa krajem. S olimpijskim prvakom Brucom Dženerom venčala se nakon samo nekoliko meseci veze, ubrzo su dobili i dve ćerke Kendal i Kajli, a skromno su zarađivali od njegove slabašne karijere, dok mu je Kris bila menađer.

Upravo u to doba nastala je fotografija koju je danas 22-godišnja Kajli Džener objavila na Instagramu. "Volim te, sestro", napisala je ispod objave starija sestra Kendal, potvrdivši tako da su, uprkos tome što tabloidi tvrde suprotno, i dalje u dobrim odnosima.

Stvari su se u tih dvadesetak godina itekako promenile - Kajli i Kendal vladaju modnom i medijskom scenom, a njihova majka Kris ubire menadžersku proviziju od 10 posto od svih šestero potomaka (uz dve najmlađe sestre, više nego pristojno zarađuju i Kim, Kloi i Kourtney, dok se Rob uz slavne sestre šlepa povremenim dizajniranjem čarapa).

O Kylienoj neverovatnoj zaradi u poslednje vreme se puno pisalo. Časopis Forbes proglasio ju je najmlađom milijarderkom na svetu koja je do bogatstva došla od nule, a najviše love stiglo je prodajući šminku.

till death do us part ???

Објава коју дели Kylie ✨ (@kyliejenner) дана

Kendal je, s druge strane, postala najtraženiji model na svetu i u poslednje tri godine nosila je revije svih najvažnijih dizajnera. Iako zarađuje puno, manje od mlađe sestre, i ona je postala prava bogatašica, zaradivši oko 30 miliona dolara od revija, sponzorskih ugovora i, naravno, rijaliti šoa "Keeping Up With the Kardashians", koji ih je i proslavio.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.