GLUMICU SU OD DETINJSTVA VREĐALI DA JE DEBELA: Kada je nedavno viđena niko je nije prepoznao! Kakva TRANSFORMACIJA
Ariel Vinter nekada, Foto: Youtube printscreen

ARIEL VINTER

GLUMICU SU OD DETINJSTVA VREĐALI DA JE DEBELA: Kada je nedavno viđena niko je nije prepoznao! Kakva TRANSFORMACIJA

Od svoje desete godine zvezda je crvenih tepiha u Holivudu i njen izgled i modni ukus menjao se kroz godin

Objavljeno:

Zvezda serije 'Moderna porodica' 21-godišnja Ariel Vinter odrasla je pred televizijskim kamerama i često je bilo izložena kritikama zbog svog izgleda.

Od svoje desete godine zvezda je crvenih tepiha u Holivudu i njen izgled i modni ukus menjao se kroz godine. Priznala je nedavno kako joj nije uvek bilo lako jer su je od 11 godine vređali i nazivali debelom, a kada se počela izazovnije da se oblači i zbog toga je bila kritikovana.

– Razočaravajuće je što me ljudi mrze samo zato što se odevam kako ja želim. Na njihove uvrede odgovaram im samo pozitivno – rekla je jednom Vinter.

Ove godine Ariel je pokazala svoju novu transformaciju i priznala je da je izgubila čak 14 kilograma te je otkrila šta je bio uzrok njenog debljanja te kako je došlo do gubitka kilograma.

- Nekoliko zadnjih godina bila sam na antidepresivima koji su doveli do mog debljanja i što god sam pokušala nikako se nisam mogla rešiti viška kilograma. To me je jako frustriralo jer nisam znala što krivom radim i htela sam biti fit iako ni vežbanje ni dijete nisu pomogli – rekla je nedavno glumica.

Nakon niza neuspelih pokušaja lekar joj je zamenio terapiju novim lekovima i tada je sve krenulo na bolje.

- Čim sam promijenila terapiju počela sam gubiti kilograme kojih se pre nikako nisam mogla rešiti – izjavila je Vinter koju su paparazzi ovog vikenda uhvatili u izlasku u Los Anđelesu.

Crna, uska haljina ukrašena čipkom isticala je savršeno njenu novu liniju.

foto: Profimedia

bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.