Morbidno ili... Prijatelj objavio šokantne fotografije mrtve Male neveste! (FOTO) (18+)

Nije za slabo srce!

Morbidno ili... Prijatelj objavio šokantne fotografije mrtve Male neveste! (FOTO) (18+)

Dugogodišnji prijatelj Pratiše Benerdži sumnja da je u slučaju smrti glumice reč o samoubistvu, on je na njenom telu pronašao i dokaze za to
Objavljeno:

Vikas Gupta je indijski producent, a on je bio prijatelj pokojne Pratiše Benerdži. On je danas na Fejsbuku objavio šokantan post sa fotografijama sa sahrane na kojima se vidi da je glumica imala modrice, iako je zvanična verzija - samoubistvo. Srpska manekenka, drugarica Male neveste, otkriva nove detalje ovog kontroverznog (samo)ubistva! Pratiša Benerdži se navodno obesila. Indijski mediji već danima izveštavaju da je čitav slučaj kontroverzan, a spominje se i glumičina nesrećna veza sa dečkom, za kog je trebalo da se uda. On je svoju izjavu o tome kako je našao njeno telo dao policiji. Vikas je na Fajsbuku napisao veliki post.

Bio sam sam sa njenim telom skoro jedan sat,
To je bila Pratiša Benerdži, devojka koja je bila nejveće lice indijske televizije pre dve godine. rekao je da ide da kupi karte za njenu porodicu, pobegao je. Poslednja poruka Male neveste: Čak ni posle smrti neću ti okrenuti leđa! (FOTO)

A photo posted by Pratyusha Banerjee (@iamprats) on

pričali smo o njoj i kroz šta je prolazila da dopre do mnogih od nas da bi dobila podršku, ponekada i samo da bi se izduvala. svi su primetili modrice na njenom licu.
Printscreen/ Facebook/ Vikas Gupta
o kasnom noćnom pozivu koji je uputila pre nego što je nađena mrtva Kamaji Pandžabi, sa kojom je Rahul varao. devojka u srećnoj vezi jednog lepog poslepodneva ne odluči da se ubije
avaz.ba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.