GLUMCA IZ VESELIH SEDAMDESETIH TUŽE ZA SILOVANJE: 4 žene progovorile o ZLOSTAVLJANJU, umešana i SAJENTOLOŠKA CRKVA!
Nije prvi put da se glumac susreće s optužbama za zlostavljanje, Foto: Printscreen Youtube

oglasile se žrtve nasilja

GLUMCA IZ VESELIH SEDAMDESETIH TUŽE ZA SILOVANJE: 4 žene progovorile o ZLOSTAVLJANJU, umešana i SAJENTOLOŠKA CRKVA!

"Rekli su da moram da ga zadovoljavam kad god on poželi", priča jedna od njegovih devojaka

Objavljeno: 14:03h

Deni Masterson, kojeg smo upoznali kao Stivena Hajda u seriji "Vesele sedamdesete", završio je na sudu zbog optužbi za silovanje.

Naime, četiri žene – Krisi Karnel Biksler, Mari Riales i dve čiji identitet nije poznat, od kojeg su mu neke i bivše devojke – optužuju ga za silovanje i drogiranje, opisujući detalje odnosa s glumcem.

Navodno je u sve upletena i Sajentološka crkva koja je na razne načine, korišćenjem raznih neobičnih metoda, pokušala da ih zastraši da ne progovore.

Nakon podnošenja optužbe, devojke su se žalile na pokušaje zastrašivanja i uhođenje. Nije prvi put da se glumac susreće s optužbama za zlostavljanje.

Mastersona je 2017. otpustio Netflix zbog istrage koja se vodila nad njim, takođe zbog optužbi za seksualne napade. Glumac je tada sve to negirao.

Krisi Biksler, jedna od njegovih devojaka, upoznala je Mastersona 1996. godine.

Tvrdi da ju je učestalo prisiljavao na polne odnose i da je bio nasilan kad bi ga odbila. U Sajentološku crkvu je ušla jer joj je naredio, a tamo su joj objasnili da, kao njegova devojka, mora da ga zadovoljava kad god on to poželi.

Crkvi se požalila kako je glumac imao polne odnose s njom dok ona nije bila pri svesti, na šta su joj rekli da reč silovanje ne sme da koristi ako je u sporazumnoj vezi s nekim.

Biksler je raskinula s Mastersonom 2002. godine i bila je prisiljena da potpiše dokument da nikada neće javno govoriti o njihovoj vezi niti da ga tuži. Pre tri godine napustila je i crkvu te podnela tužbu protiv glumca.

Biksler tvrdi da su joj provalili u automobil, ljudi su se parkirali u kombijima ispred njene kuće i snimali nju i porodicu. Takođe je bila žrtva nasilja na društvenim mrežama i pretili su da će objaviti njene golišave fotografije.

Masterson se o svemu oglasio za "The Hollywood Reporter".

Neću se boriti protiv svoje bivše devojke u medijima, kao što me ona mami na to više od dve godine", rekao je, verovatno misleći na Biksler.

Pobediću je na sudu – i radujem se tome jer javnost će napokon moći da sazna istinu i da vidi kako me žena gazi. I nakon što njena tužba bude odbačena, nameravam da tužim nju i ostale zbog štete koju su naneli meni i mojoj porodici", napisao je glumac u izjavi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.