Poslednji meseci života! Pogledajte kojom porukom se Lajza Mineli oprostila od svojih prijatelja! (FOTO)

još jedna legenda

Poslednji meseci života! Pogledajte kojom porukom se Lajza Mineli oprostila od svojih prijatelja! (FOTO)

- Bilo je jezivo dok sam je slušao. Zvučala je kao da se oprašta. Njene reči lome srce, moraš da se zabrineš- rekao je izvor
Objavljeno:

Nije tajna da se Lajza Mineli dugo borila sa zavisnostima od droge i alkohola, a njeni prijatelji kažu da je stanje slavne glumice i pevačice sada kritično i da joj je ostalo tek nekoliko meseci života. Ugrožena joj cela porodica: Srpska glumica dobija pretnje smrću! (FOTO)

Kako je jedan od njih otkrio za Radar Online, oskarovka se vratila starim navikama. Navodno je prodala svoj luksuzan stan u Njujorku i sada živi u iznajmljenoj kući u Los Anđelesu. Poslednja u nizu brojnih drama oko Lajze Mineli odvijala se kada je snimila bizarnu poruku u kojoj zvuči kao da se zauvek oprašta od svojih prijatelja. - Bez vas ne bih bila ono što jesam. Isto tako, setila sam se silne dobrote i podrške koju ste mi pružali. Hvala vam svima. Nikada vas neću zaboraviti, stoji u poruci koja je objavljena nedugo nakon njenog rođendana 12. marta. Nepoznate okolnosti! Čuvena porno glumica pronađena mrtva u svom stanu! (FOTO)
- Bilo je jezivo dok sam je slušao. Zvučala je kao da se oprašta. Njene reči lome srce, moraš da se zabrineš, rekao je izvor i dodao da su mnogi zabrinuti za pevačicu, misle da su joj ostala samo tri meseca života i da je ona svesna toga. Transformers! Džastin Biber promenio lični opis a hejteri ga odmah dočekali na nož! (FOTO)
Mineli je jedna od retkih dobitnica Oskara, Tonija, Emija i Gremija, a najpoznatija je po ulozi kabaretske pevačice Seli Bouls u filmskoj verziji mjuzikla "Kabare". Godinama ima problema sa alkoholom i narkoticima, a prošle godine je po ko zna koji put otišla na rehabilitaciju. Svetski mediji ovo prenose kao vest br. 1: Anđelina Džoli umire?!? (FOTO)
Prvi put se o Lajzinim problemima pisalo 2004. kada je javno progovorila o svim svojim porocima otkrivši da se u životu nekoliko puta lečila od prekomerne upotrebe opijata i alkohola, baš kao što je to bio slučaj i s njenom majkom, slavnom glumicom Džudi Garland, koja je pola svog života bila zavisna od tableta, što ju je na kraju 1969. godine i odvelo u smrt. (Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.