Transformers! Džastin Biber promenio lični opis a hejteri ga odmah dočekali na nož! (FOTO)

sklon promenama

Transformers! Džastin Biber promenio lični opis a hejteri ga odmah dočekali na nož! (FOTO)

Pevač je stavio dredove, a ubrzo nakon toga se našao pred optužbama za rasizam, jer koristi crnačku kulturu za modne svrhe
Objavljeno: 21:00h

Pevač Džastin Biber, upao je u pravi haos nakon što je odlučio da promeni frizuru. Pojedini obožavatelji su rekli da se crnačka kultura koristi kao modni stil i da se ne poštuju dovoljno njihovi običaji, koji uključuju i nošenje dredova. Najpopularniji pevač današnjice opet go: Žene su posle ove fotke pale u trans! (FOTO)

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Džastin Biber postaje otac, a šokiraćete se kad vidite ko je majka! (FOTO)
Bitno je da se afro-američki glumci i pevači kritikuju kad stave dredove, jer se to smatra stereotipom napisao je jedan od fanova. Mnogi su se složili sa ovom konstantacijom, navodeći da je Biber rasista jer ne poštuje kulturu Afro-Amerikanaca, Kradu mu hajp: Džihadisti koriste haštag #JustinBieber! (FOTO) (VIDEO)
u prošlosti branio Kajli Džener zbog iste stvari, nakon što je ona stavila dredove. Džastin Biber je potpuno otkačio za cicom koja dolazi iz slavne glumačke porodice (FOTO)

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

nosi dredove je smešno. Ostavite nas na miru, nismo još uvek u potpunosti shvatili kako funkcioniše život, ne bi smeli da nam zamerate, napisao je tada Biber. 24sata

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.