PRONAĐENA JE MRTVA U SVOJOJ KUĆI: Glumica doživela TRAGIČAN KRAJ! Isplivali JEZIVI DETALJI!
Merilin Monro, Foto: Printscreen Instagram

NIKAD RAZREŠENO

PRONAĐENA JE MRTVA U SVOJOJ KUĆI: Glumica doživela TRAGIČAN KRAJ! Isplivali JEZIVI DETALJI!

Čovek koji je pomagao u pripremi tela slavne glumice za sahranu, otkrio je jezive detalje o stanju u kome ju je zatekao

Objavljeno:

Ove godine 5. avgusta, obeleženo je 57 godina od kako je legendarna glumica zlatnog doba Holivuda i fatalna plavuša Merilin Monro pronađena mrtva u svojoj kući. Iako su se standardi lepote od kada je ona vladala scenom promenili, mnogi slavnu glumicu i dalje smatraju najlepšom ženom svih vremena.

Alan Abot, čovek koji je pomagao u pripremi tela slavne glumice za sahranu, otkrio je jezive detalje o stanju u kome ju je zatekao. Alan je vodio jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija 1960-tih godina, a u svojoj knjizi otkrio je jezive detalje.

- Bilo mi je teško da poverujem da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom na to da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao - prisetio se Alan u knjizi.

- Noge joj nisu bile obrijane, a usne su joj bile baš ispucane. Manikir i pedikir su takođe bili zapostavljeni - dodao je pogrebnik.

Alan je dodao i da su među njenim stvarima pronađene i lažne grudi. Autopsija je pokazala da je Merilin umrla od "akutnog trovanja barbituratima", a bočice sa pilulama nađene su pored njenog kreveta.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.