SLAVNA GLUMICA SE BORI ZA ŽIVOT: Ono što joj se desilo je UŽASNO! (FOTO)
Selma Bler, Foto: Printscreen Instagram

BORBA

SLAVNA GLUMICA SE BORI ZA ŽIVOT: Ono što joj se desilo je UŽASNO! (FOTO)

Zbog tretmana se preselila

Objavljeno:

Glumica Selma Bler bori se protiv multiple skleroze i trenutno je usred dvomesečnog tretmana. Objavila je na Instagramu fotku na kojoj se vide izranjavane noge, te je u opisu napisala sledeće:

"Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Bojim se i želim da plačem. Želim svoju mamu. Želim. Okupaću se. I plakati. Početak je težak. Moram zapamtiti"

Emotivna glumica zbog tretmana se preselila iz Kalifornije, a sa svojih 1,7 miliona pratilaca na društvenoj mreži obaveštava o patnji koju prolazi kako bi ozdravila.

foto: EPA/ Nina Prommer

- Kada sam dobila dijagnozu, plakala sam od olakšanja - priznala je tokom jednog intervjua dok joj je drhtao glas, kao posledica spazmodičke disfonije – poremećaj koji zahvata mišiće koji ravnaju govor.

My reason. #arthursaintbleick #people

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Sin joj je najveća podrška u životu otkako joj je dijagnostikovana multipla skleroza u avgustu 2018. S javnošću je podelila dijagnozu u novembru i tada je priznala da više ne može da digne ruke dovoljno visoko da očešlja kosu. U februaru je u jednom intervjuu otkrila da je ta dijagnoza jako teško pala njenom sinu. Kada mu je priznala kroz suze je pitao: - Hoće li te to ubiti? Ona mu je odgovorila da neće od toga umreti, te da nitko ne zna kako će zapravo umreti.

- Ne, doktor mi nije rekao da ću umreti od ovoga - prisetila se Bler.

Bonus video

SAHRANA IGORA BULATA: Okupljeni bacili bele ruže na kovčeg

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.