DŽONIJA DEPA NAPALA BIVŠA ŽENA! Krvav na nosilima, udarila ga FLAŠOM U GLAVU, pa ga ispržila CIGARETOM PO LICU
Džoni Dep, Foto: Profimedia

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA

DŽONIJA DEPA NAPALA BIVŠA ŽENA! Krvav na nosilima, udarila ga FLAŠOM U GLAVU, pa ga ispržila CIGARETOM PO LICU

Slavni glumac podneo je tužbu protiv bivše žene, zbog nasilja i torture koju je navodno doživeo sa njene strane

Objavljeno:

Medij "The Blast" objavio je potresnu fotografiju Džonija Depa (56) na nosilima, usled navodnog napada njegove bivše žene Amber Herd (33)!

Slavni glumac podneo je tužbu protiv bivše žene, zbog nasilja i torture koju je navodno doživeo sa njene strane. Tužba je jedna u nizu, pošto je Džoni već tužio Amber zahtevajući isplatu 50 miliona dolara, zbog kleveta upućenih na njegov račun.

Amber mu je na to odgovorila plasiranjem fotografija u javnost, na kojima je puna modrica i sa raščupanom kosom, a tvrdila je da joj je sve to napravio Dep, te da je preživljavala nasilje, njegova pijanstva i ljubomoru.

foto: Profimedia

Amber je tvrdila i da je Džoni uništio njen stan od 3 miliona dolara, te da joj je često pretio smrću, a da je bio izuzetno ljubomoran u vreme kada je snimala sa glumcem Džejmsom Frankom.

Povodom Džonijeve fotografije iz bolnice, koju možete da vidite u tekstu, oglasio se pravni zastupnik Amber Herd - advokat Erik Džordž - rekavši da je to apsurdno.

- Ova optužba je apsurdna, uvredljiva i kategorički netačna! Ova fotografija ne dokazuje ništa, osim činjenice da je Džoni Dep očajan u želji da skrene pažnju sa psihičkog i fizičkog zlostavljanja Amber Herd - rekao je njen advokat.

foto: Profimedia

Fotografija Džonija Depa iz bolnice datira iz 2015. godine, a nastala je u bolnici u Australiji, nakon fizičkog obračuna sa Amber tokom kog ga je ona navodno prvo udarala staklenom flašom, a potom mu je cigaretom napravila vidljivu opekotinu na desnom obrazu.

foto: Profimedia

Do svađe je navodno došlo jer se Amber nije svidela Džonijeva ideja da sastavi "bračni ugovor" sa njom, iz finansijskih razloga i sigurnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.