Dženifer Lopez pozvala Di Kaprija na dejt: Njegov odgovor će vas slatko nasmejati! (FOTO) (VIDEO)

prave su šaljivdžije

Dženifer Lopez pozvala Di Kaprija na dejt: Njegov odgovor će vas slatko nasmejati! (FOTO) (VIDEO)

- Hej dušo, osećam da je potrebno da se otkačim. Imaš li neki predlog? Džej Lo, znaš, iz blokova - napisao je voditelj Oskarovcu da bi nedugo zatim pevačici od smeha spala minđuša
Objavljeno:

Pevačica Dženifer Lopez bila je gost u emisiji britanskoh humorističara Džejmsa Kprdena. U najzabavnijem delu emisije voditelj se vozi s poznatim ličnostima gradom i zajedno pevaju pesme. Najluksuznija svadba na svetu! JLo, Sting, Bijonse i Elton Džon na venčanju ruskog milijardra (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Voditelj je pitao Dženifer da li poseduje brojeve svojih kolega, poznatih ličnosti? Nakon toga se ispostavilo se da je spisak dugačak, a u imeniku je bio i broj Leonarda Dikaprija. Voditelj nije krio oduševljenje, pa je umesto pevačice napisao poruku Leonardu. - Hej dušo, osećam da je potrebno da se otkačim. Imaš li neki predlog? Džej Lo, znaš, iz blokova, napisao je voditelj Oskarovcu da bi nedugo zatim pevačici od smeha spala minđuša. Dženifer Lopez je fantastična plesačica, a tek da vidite njenu mamu! (VIDEO) Iako su mislili da im Dikaprio neće odgovoriti, posle par minuta napisao je: - Misliš večeras, Bu-Bu? Dženifer se uplašila jer će Leonardo pomisliti da je njena poruka ozbiljna i da se nije šalila. - On sad misli da sam to ja, kazala je pevačica. Dženifer Lopez se opasno izblamirala na dodeli Zlatnog globusa (FOTO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.