PRIZNALA S KOLIKO MUŠKARACA JE SPAVALA: Da li verujete Maraji kad kaže OVAJ BROJ?
Maraja Keri, Foto: Printscreen / Youtube

ZNA SE TAČAN BROJ

PRIZNALA S KOLIKO MUŠKARACA JE SPAVALA: Da li verujete Maraji kad kaže OVAJ BROJ?

Ljubavni život Maraje Keri uspešno dospeva na naslovne otkad se zna za nju. U nedavnom intervjuu za Cosmopolitan priznala je s koliko muškaraca je spavala

Objavljeno:

Iako su je prozvali svojevremeno "žderačicom muškaraca" , lepa pevačica Maraja Keri u poslednjem intervjuu za Cosmopolitan otkrila je tačan broj muškaraca s kojima je spavala.

- Nisam ih imala mnogo, ali postoji velika raznolikost - rekla je 49-godišnja pevačica koja je u vezi s 13 godina mlađim plesačem Brajanom Tanakom. - Spavala sam sa samo pet muškaraca u svom životu, pa sam nekako staromodna zapravo, u poređenju s ostalima u mojoj branši - otkrila je pevačica.

U intervjuu nije navela ko su muškarci, a četvorica su poznata javnosti. Prvi put se venčala 1993. godine za Tommyja Mottoloa i bila je u braku pet godina, a od 2008. do 2014. godine bila je venčana za repera Nicka Cannona, s kojim ima osmogodišnje blizance. S milijarderom Jamesom Packeromom bila je samo verena, a nakon prekida upustila se u vezu sa sadašnjim dečkom Brajanom. Jedino pitanje koje ostaje otvoreno je ko je peti muškarac s kojim je Maraja spavala. Podsetimo, pevačica se našla u žarištu skandala nakon optužbi bivše asistentkinje Lianne Shakhnazaryane za fizičko i seksualno zloostavljanje tokom njihove suradnje, pisao je Variety.

Lianna je rekla da ju je Marajina bivša menadžerka Stella Bulochnikov mučila, udarala po stražnjici i grudima, ali i sedela na njoj. Kaže i da je pevačica podržavala takvo ponašanje svoje menadžerke te da se sve nekada događalo u njenoj blizini. Carey je u martu optužila bivšu asistentkinju za snimanje videa bez njenog znanja, kako bi je osramotila, a i pokušala od nje da izvuče 8 miliona dolara. Shakhnazaryan tvrdi da ju je pevačica otpustila nakon što joj se požalila na Bulochnikovoino ponašanje. Mariah i Stella ne rade zajedno već godinu dana.

BONUS VIDEO:

TRESNUO GLAVOM O POD, A ČEP NIJE NI PIPNUO! Sa satarom u rukama deka pokušao da izvede globalni izazov! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.