To mi nije majka, već bliznakinja! Ove selebriti ćerke su kopija svojih seksi mama! (FOTO)

Geni su čudo

To mi nije majka, već bliznakinja! Ove selebriti ćerke su kopija svojih seksi mama! (FOTO)

Ćerke poznatih koje su identične svojim majkama
Objavljeno:

Pitanje je da li će ćerke poznatih holivudskih glumica i pevačica ikada uspeti da nadmaše slavne karijere njihovih majki, ali su u jednom imale sreće - da naslede njihovu lepotu. Ne samo da su lepe, nego neke od njih kao da su posudile lik svoje majke.

1. Svet bez Sindi Kraford izazvao bi patnju mnogih muškaraca, ali srećom tu je njena naslednica. Kaja, ćerka Sindi Kraford, je kenula stopama svoje majke i potpisala je ugovor sa jednom modeling agencijom.
2. Još jedan model Kristi Brinkli ima svoju kopiju, ćerku Sejlor Brinkli. Ona je, kao i njena mama, model te još dugo nećemo zaboraviti plavu, talasastu kosu, oči boje mora i biserni osmeh.
3. Suri Kruz, ćerka Keti Holms, ne samo da je identična svojoj majci, nego ima čak i ista interesovanja. Obe obožavaju modu, a očigledno umeju da se zabave i uživaju u konfetama.
4. Jasne, plave oči, svetla, besprekorna koža i jak osećaj individualnosti ukazuju da je Šajlo Pit "slika i prilika" svoje majke Anđeline Džoli.
5. Kejt Hadson je jedna od onih glumica koja može slobodno da se pohvali da nije ostala u senci svojih slavnih roditelja. Krenula je stopama svoje majke, glumice Goldi Hon, i, po uspešnosti, prati njenu karijeru u stopu.
6. Pevačica Džesika Simpson ima devojčicu koja je, iako nema Džesikine oči boje meda, preuzela od mame sve ostalo. Maksvel Dru ima zlatnu kosu i obožava da se sređuje. Da li vam to zvuči poznato?
7. Iako Gvinet Paltrou retko objavljuje fotografije na socijalnim mrežama, imamo sreće da vidimo ovu sa njenom ćerkom Epl. Ako je sudeći po očima, nosu i obrazima koji izgledaju kao da su preuzeti sa njene mame i stavljeni na Eplino lice, možemo zaklučiti da ima mnogo sličnosti sa mamom.
8. Trojke na vidiku! Lori Loglin bi mogla da prođe kao treća sestra njenih ćerki tinejdžerki, Olivije i Izabel. Ona je i sama rekla da se trudi da im bude prijateljica, a slažemo se da bi kao takva mogla i da prođe.
9. Eva, ćerka Risi Viterspun, bi mogla da glumi u nekom nastavku "Pravne plavuše", a da niko ne primeti da nije u pitanju original. Njene plave oči, Risina neobična brada nalaze se i na licu njene ćerke Eve.
10. Rumer Vilis, ćerka Brus Vilisa i Demi Mur, pokušava da se probije u svetu glume i ako je genetski materijal jedan od uslova uspešnosti, njen je više nego savršen. Izgled koji je nasledila od svoje majke neće joj odmoći na njenom putu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.