SLAVNA GLUMICA PREPLAŠILA I RASTUŽILA CEO SVET: Moje telo se jednostavno gasi!
Kejli Kuoko, Foto: Printscreen / Instagram

tužno

SLAVNA GLUMICA PREPLAŠILA I RASTUŽILA CEO SVET: Moje telo se jednostavno gasi!

Zbog prevelikog stresa i umora nakon dvanaest godina snimanja "Teorije velikog praska" zvezda serije Kejli Kuoko, odlučila je da vrati balans u svoj život što nije nimalo lako...

Objavljeno:

Na Instagramu su osvanule mukotrpne objave Kejli Kuoko, 33-godišnje glumice proslavljene ulogom Peni u "Teoriji velikog praska" kako se rešava boli nakupljene zbog napornih treninga. - Trening me slomio. Moje telo se jednostavno gasi nakon preteranog umora - ispovedala se Kaley i fanovima pustila snimke beauty tretmana koji uopšte nisu prijatni. Naime, radi se o gua-sha masaži nogu - bolnoj proceduri poreklom iz Kine.

To je proces koji uključuje skidanje slojeva kože kako bi se poboljšala cirkulacija, a Peni tvrdi da nije mogla da se pomera danima. - Moj anđeo Flori struže moje noge i kukove. Toliko me boli da nedeljama nisam mogla da se pomeram- rekla je na storiju. Poslije toga odlučila se na cupping terapiju odnosno vakuum masažu, kontroverzni tretman poznat među holivudskim zvezdama. Na kraju tretmana, plavuša je podsetila fanove da se brinu o sebi kako bi mogli da brinu o drugima.

- Nekoliko nedelja je sve u redu, a onda ne mogu da hodam. Ako se ne pobrinem za svoje telo, smrviću se- rekla je glumica. Podsetimo, Kejli Kuoko verila se na svoj 32. rođendan.

Odabranik Peni iz serije "Teorija velikog praska" je profesionalni jahač konja Karl Kuk (27), s kojim je u vezi dve godine. Cook je trenutak prosidbe objavio na Instagramu. Nakon što joj je stavio prsten na ruku, Kejli je zaplakala.

BONUS VIDEO:

PREVRNUTI KAMION NEZAUSTAVLJIVO JURI KA NJIMA! Gledali su smrti u oči, ali ih je bog pogledao! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.